Trucurile ascunse ale aplicației WhatsApp. Cu siguranță nu le știai până acum!

Ultima actualizare:

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații pentru mesagerie, iar folosirea acesteia a luat amploare în ultimii ani. Am pregătit o serie de trucuri super tari pe care le poți pune în aplicare pe WhatsApp, în funcție de situația în care ești pus în viața de zi cu zi. 

WhatsApp
WhatsApp

Ține evidența mesajelor trimise și primite

Dacă ai fost vreodată curios să știi cât de multe mesaje primești sau trimiți prin intermediul acestei aplicații, există o funcție care îți arată numărul lor. Se poate ca numărul mesajelor primite să fie mult mai mare, mai ales dacă ești în multe grupuri, dar cu siguranță vei reveni „pe 0” atunci când vei accesa fiecare grup în parte. Chiar dacă nu le citești pe toate, celorlalți utilizatori le va apărea faptul că tu le-ai văzut, iar asta se va întâmpla prin bifarea, cu culoarea albastru, a celor două bife din dreapta jos.

Pentru a utiliza această funcție, e necesar să urmezi următorii pași: Setări- Stocare și date- Rețea- Utilizare rețea. Apoi, în partea de sus trebuie să apară o secțiune denumită „Mesaje”, care are la rândul ei două categorii: Trimise și Primite. Acum vei afla câte mesaje ai primit și trimis de-a lungul anilor în care ai utilizat WhatsApp.

Citește și - Cel mai cool truc pentru WhatsApp. Cum să trimiți mesaje în doar câteva secunde

Modul invizibil

Dacă ai vrea ca nimeni să nu mai știe când ai accesat ultima dată platforma WhatsApp, există o funcție care îți ascunde starea, astfel încât vei fi invizibil și vei mai apărea activ doar atunci când ești online, fără ca lumea să te mai poată urmări. Trebuie să te asiguri că ai cea mai recentă versiune a aplicației pentru a beneficia de această funcție. E necesar să urmezi următorii pași: Setări- Confidențialitate- Ultima accesare care se află sub Cont. Aici vei putea vedea cele mai noi opțiuni, poți alege ca nimeni să nu mai poată vedea ultima ta accesare sau poți selecta persoanele care vrei să nu te mai urmărească.

Avatarul metaverse

Avatarele sunt din ce în ce mai prezente peste tot. Pe Instagram, Facebook, Snapchat, așa că nu aveau cum să lipsească nici de pe WhatsApp, chiar dacă a durat o perioadă până când s-au introdus pe această platformă de messenger. 

Pentru 2023 este absolut necesar să ai un avatar pe Whatsapp, dacă vrei să fii în trendurile actuale! Acum ai posibilitatea sa îți creezi propriul avatar sau își poți alege unul dintre cele 36 de stiluri care sunt disponibile, apoi vei putea începe să le trimiți în discuțiile tale.

 „Avatarul este o versiune digitală a ta, care poate fi creată din miliarde de combinații de diverse stiluri de păr, trăsături faciale și ținute”, spun reprezentanții WhatsApp.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net