Un implant dentar ultramodern, un vis din ce în ce mai aproape de realizare!

Ultima actualizare:

Ești în situația în care unul sau mai mulți dinți au căzut, lăsând goluri inestetice și cauzând o masticație dificilă? Te-ai gândit să apelezi la tratamentul cu implant dentar, pentru o restaurare completă? Tehnicile moderne de inserare dau în prezent o șansă chiar și pacienților care se confruntă cu unele dintre cele mai complexe cazuri, ei putând beneficia din nou de o dantură impecabilă. 

Implantul dentar, o soluție sigură Foto: Arhivă
Implantul dentar, o soluție sigură Foto: Arhivă

Implantul dentar a ajuns la o tehnologie avansată

Tratamentul cu implant dentar reprezintă cea mai bună opțiune de restaurare orală. Implantul va completa spațiile lipsă, fără să afecteze ceilalți dinți, va avea o durată de viață de peste 20 de ani și nu va necesita ajustări periodice.

Acest dispozitiv este 100% biocompatibil cu organismul uman și oferă cea mai eficientă metodă de înlocuire a dinților lipsă, având o rată de succes de peste 95%. Alături de o echipă cu o experiență bogată în domeniul implantologiei, vei beneficia de un plan de tratament personalizat, fără riscuri și surprize neplăcute.

Dinți ficși într-o singură zi 

Știai că un implant dentar ultramodern îți poate reda zâmbetul într-o singură zi? Sistemul revoluționar Fast and Fixed a devenit renumit datorită motto-ului promovat: „Dinți ficși în 24 de ore!"

Prin intermediul acestuia, poți reabilita întreaga dantură și te poți bucura de dinți ficși în aceeași zi. Sistemul oferă câteva beneficii unice pentru pacienții care au rămas fără dinți, tehnicile de ultimă generație făcând procedura minim invazivă.

Dacă ideea de a apela la cel mai cunoscut sistem de înlocuire imediată a dinților îți surâde, atunci nu mai amâna acest moment și programează-te pentru o consultație. Medicul implantolog va analiza în detaliu cazul tău și îți va sugera planul de tratament optim pentru tine. 

Nu mai amâna vizita la medicul specialist! Sistemul Fast and Fixed îți vine în ajutor Foto: Arhivă
Nu mai amâna vizita la medicul specialist! Sistemul Fast and Fixed îți vine în ajutor Foto: Arhivă

Ai visat mereu la un sistem de implanturi care să facă uz de cât mai puține incizii? Dorința îți poate fi îndeplinită acum, sistemul Fast and Fixed folosind un număr mai mic de implanturi dentare față de varianta clasică de tratament.

Noul sistem presupune inserarea a doar 6 implanturi în maxilar și 4 în mandibulă, față de 8 – 10 implanturi ce trebuiau inserate pe fiecare arcadă, în varianta tradițională. 

Design inovator, prețuri accesibile 

Datorită designului inovator al unui implant dentar, se evită intervențiile de mărire a osului sau de tip sinus lift. Dimensiunile și spirele acestora asigură cea mai bună stabilitate, iar poziția oblică de inserare a două dintre implanturi le permite să susțină forțele masticatorii mari care apar în zona dinților laterali.

Montarea dinților ficși provizorii, peste suportul asigurat de implanturi, se va face imediat, fără a mai aștepta între 3 și 6 luni, perioada de osteointegrare. 

Costurile unui implant Fast and Fixed sunt, de asemenea, extrem de avantajoase, acestea fiind mai mici decât ale implanturilor clasice. Prețul redus se datorează numărului mai mic de implanturi, duratei mai scurte a intervenției chirurgicale, dar și evitării folosirii adiției de os sau operației de sinus lifting. Un implant dentar modern poate fi un vis din ce în ce mai aproape de realizare!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net