Semnele fidelității! Iubitul tău nu te va înșela niciodată, atât timp cât face aceste 5 lucruri

Infidelitatea este motivul destrămării cât mai multor relații de dragoste, din care întotdeauna unul dintre parteneri iese lezat emotional. Deși încredere și respectul sunt elementele-cheie pentru funcționarea poveștii de iubire, cea din urmă dispare atunci când infidelitatea își lasă amprenta.

Fidelitatea în cuplu. Sursă foto: Pixabay
Fidelitatea în cuplu. Sursă foto: Pixabay

Desigur, deși rata infidelității în relațiile de cuplu este mai mare decât cea a fidelității, este important de menționat și faptul că există parteneri care nu înșeală, iar această atitudine fidelă poate fi dedusă încă de la începutul relației, doar dacă sunt luate în considerare anumite semnale pe care partenerul le transmite, voluntar sau involuntar.

Cum afli că partenerul tău nu te va înșela

Unul dintre cele mai clare semne este faptul că știi unde se află iubitul tău, că niciodată nu trebuie să te chinui să afli acest lucru. De ce? E simplu, el mereu te va anunța unde pleacă, astfel că nu-ți va fi greu să-l localizezi sau să îi suni prieteni pentru a întreba de el.

Îți oferă încredere, însă nu bazată doar pe sentimentul de siguranță, ci prin fapte. Mai exact, niciodată nu te-a pus în situația în care să-l prinzi cu minciuna și mereu ți-a demonstrat sinceritatea și corectitudinea lui.

Îți prezintă prietenii și prietenele. Știm deja cu toții faptul că sentimentele de gelozie ale unei femei atunci când partenerul ei de cuplu se află în preajma altor reprezentante ale sexului frumos sunt extrem de puternice.

Dacă iubitul tău se comportă normal atât cu prietenii, cât și cu prietenele și nu-ți trezește nicio suspiciune, este un semn clar că sentimentele lui sunt destinate exclusiv ție.

Nu-ți permite să te cerți de una singură! Atunci când ai anumite temeri sau probleme care te frământă și încerci să i le aduce la cunoștință partenerului tău, el nu dă bir cu fugiții. Dimpotrivă, se așează cu tine la masă și vorbiți deschis, semn că ești importantă pentru el și comunicarea primează.

Aveți momente intime destul de dese și aveți grijă să mențineți vie pasiunea din cuplu. Nu vă plictisiți unul de celălalt și mereu veniți cu idei în pat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net