Și-a făcut casă în copac și trăiește cu 20 $ pe lună: „Beau apă de ploaie”

Robert Breton, în vârstă de 35 de ani, a renunțat la viața de casier de supermarket în California de Nord pentru a trăi așa cum a visat!  El s-a stabilit din 2020 în Hawaii, acolo unde locuiește într-o căsuță construită în copac. Bărbatul susține că nu îi lipsește nimic și că e mai fericit ca niciodată.

Robert Breton și casa lui din copac, construită în Hawaii
Robert Breton și-a construit casa în doi ani (Foto: INSTAGRAM)

Robert Breton își cultivă propria hrană

Robert Breton și un pepene cultivat în grădina sa
Robert Breton reușește să mănânce ceea ce cultivă în propria seră (Foto: Instagram)

Robert Breton a devenit o senzație pe Tik Tok, datorită vieții sale de neobișnite. Americanul a cumpărat un mic teren cu 29.000 de dolari și și-a făcut o casă într-un copac.

Lui Robert i-au trebuit doi ani să-și construiască locuința de 200 de metri pătrați, care este o casă complet funcțională, cu duș, toaletă, dormitor și zonă de zi, aflată la 4 metri de sol. Mănâncă, în general, legume și fructe pe care le crește în propria sa seră.

El cheltuiește în jur de 20 de dolari pe wi-fi, dar nu are alte facturi – în afară de cumpărarea ocazională de alimente pe care nu le are în seră. Robert Breton are sute de mii de fani pe rețelele sociale, acolo unde se laudă cu stilul său de viață neconvențional. El vrea să îi încurajeze și pe alții să ducă o astfel de viață și să aprecieze natura.

Își câștigă existența prin intermediul rețelelor sociale și al afacerii sale de suplimente alimentare organice. „Casa în copac este spațiul meu de locuit și am un dormitor, bucătărie, sufragerie și baie. Este frumoasă și funcțională– colectez apa de ploaie de pe acoperiș pentru a o bea și a o folosi la spălat. Am și panouri solare pentru electricitate, le folosesc pentru bucătărie și wi-fi– nu îmi lipsește nimic din vechea mea viață”, a explicat Robert, potrivit tabloidului britanic Metro.

Bărbatul își dorește să trăiască în acest mod pentru tot restul vieții: „Nu pot să comand pizza, să pun pe cineva să-mi colecteze gunoiul sau să îmi fie livrată corespondența la mine acasă – a fost puțin ciudat la început. Dar cred că m-a făcut să realizez că toți trebuie să fim mai conștienți de gunoiul nostru – compostez tot ce pot și încerc să am puține deșeuri. Cred că este o responsabilitate pentru noi toți, ca indivizi, să fim conștienți de cât gunoi producem, de apa pe care o consumăm și de hrana pe care o cultivăm.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net