Singurul ulei esential care te ajută să elimini gândacii din baie în doar 5 ore. Scapă rapid și ieftin de „musafirii nepoftiți” din casa ta

Gândacii din casele fiecăruia dintre noi devin o problemă destul de serioasă. Aceste insecte apar cu preponderență în perioada verii, iar unul dintre locurile lor preferate este baia, întrucât se hrănesc cu resturi de unghii și păr, precum și cu săpun, și trăiesc și în canalizări. 

Gândaci / foto: Arhiva Click!
Gândaci / foto: Arhiva Click!

Vă prezentăm astăzi unul dintre cele mai bune remedii în materie de uleiuri esențiale care contribuie la îndepărtarea gândacilor din baie. Este ieftin și eficient, iar întrebuințările acestuia sunt nenumărate. 

Cel mai bun ulei esențial care elimină gândacii 

Oamenii de știință au încercat să combată invazia gândacilor prin căutarea unor soluții. Așadar, în urma unor studii, aceștia au ajuns la concluzia că, datorită mirosului său puternic, cel mai eficient ulei esențial pentru eliminarea gândacilor este uleiul de arbore de ceai.

Și cu toate că Blattodea este un tip de insectă capabilă să fugă rapid și să supraviețuiască astfel aproape oricărui insecticid, nu va putea să reziste amestecului făcut în casă. 

Cum prepari amestecul din arbore de ceai 

Soluția care acționează ca un adevărat inamic în calea gândacilor de bucătărie este formată din 2 linguri de ulei esențial de arbore de ceai și puțină apă. Pune-le într-un recipient pe care-l amplasezi în baie, lângă toaletă. Datorită mirosului puternic, gândacii vor dispărea în doar câteva ore. 

Acest amestec poate fi folosit și sub formă de spray. Soluția se transferă într-un recipient cu pulverizator. Soluția respectivă trebuie pulverizată în zonele afectate, în special în crăpăturile și fisurile în care pot intra aceste insecte, precum și în jurul scurgerii.

Ulei esențial de arbore de ceai și vată 

Altă modalitate de a utiliza uleiul esențial din arbore de ceai este aceea de a umezi 5-6 lavete de vată cu acest ulei. Amplasează-le strategic, în locurile în care gândacii Blattodea își fac apariția și așa vei obține o casă fără dăunători mult mai rapid, ieftin și eficient. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
turkey 4181647 1280 jpg
cosmin jpg
dovleac jpg
front 1 jpg
sardinia shutterstock 1298190457 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net