Șoc într-o cofetărie din Italia! De ce a fost o femeie nevoită să plătească în plus: „Nu mă mai întorc în localul respectiv„

Cursa tot mai acerbă după profit dă naștere unor situații bizare, situate de cele mai multe ori la granița dintre tragic și hilar. Iar cea mai recentă astfel de întâmplare pare să vină din Italia, unde o femeie a fost nevoită să plătească o taxă suplimentară într-o cofetărie, deoarece a cerut o linguriță în plus la înghețata pe care o comandase.

Femeia a plătit o taxă pentru lingurița în plus / foto: Freepik
Femeia a plătit o taxă pentru lingurița în plus / foto: Freepik

De-a lungul întregii veri am asistat la situații tot mai bizare datorită prețurilor care au explodat în timpul sezonului estival. De la porumbul fiert de pe plajă care ajunsese la 10 lei, până la turiștii care au plătit aproape 100 de lei pe cartofi prăjiți, goana după profit a creat întâmplări situate la granița dintre tragic și hilar. Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că lucrurile nu se schimbă nici după încheierea sezonului de vacanțe.

Cel mai recent episod din acest serial al scumpirilor, care a început încă din vară, vine de la o cofetărie din Italia. Aici, o femeie a fost nevoită să plătească o taxă suplimentară de 1 euro, deoarece a cerut o linguriță în plus, pentru a împărți înghețata comandată cu altă persoană.

„Am împărțit un bol cu înghețată de 8 euro, dar am plătit 9: mi s-a cerut 1 euro în plus pentru că am solicitat a doua linguriță. Nu mă mai întorc în localul respectiv, dar dacă treceți pe aici, aduceți o linguriță de acasă”, a scris clienta într-o recenzie, conform sursei citate.

Recenzia a stârnit controverse pe Internet

După ce recenzia a fost postată pe Internet, o mulțime de oameni au criticat practica taxelor suplimentare de acest gen. Iar lucrurile nu s-au rezumat doar la taxă! Se pare că cei care comandau doar înghețată la con nu aveau voie să se așeze în cofetărie, tocmai de aceea ar fi ales clienta să comande înghețată la bol.

După cum ne putem imagina, reprezentanții cofetăriei își apără localul. „Dorim să precizăm că în meniu este menționat în mod explicit că există o suprataxă pentru bolurile împărțite”, au răspuns aceștia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net