Șocul trăit de o femeie care a lăsat din greșeală un bacșiș de 7.000 de dolari! Își cumpărase doar un sandviș

Ultima actualizare:

Pare o glumă, dar nu este! Vera Conner, o femeie din statul american Georgia, a avut parte de coșmarul vieții ei! Pe 23 octombrie, când și-a comandat un sandviș de 7 dolari de la un restaurant fast-food, a lăsat din greșeală un bacșiș de 7.105 de dolari.

Bonul fiscal al tranzacției făcute de femei (Foto: captură video)
Bonul fiscal al tranzacției făcute de femei (Foto: captură video)

Cum s-a produs eroarea

Femeia a explicat că atunci când își tasta numărul de telefon pentru a se asigura că primește punctele de loialitate de la acel restaurant, a avut loc o eroare și numărul s-a transformat într-un bacșiș. Deși a crezut că va rezolva rapid problema sunând la bancă, femeia a avut parte de o surpriză. „Când m-am uitat pe bon mi-am dat seama că numărul acela era familiar, era numărul meu de telefon. O, doamne! Cine ar lăsa un astfel de bacșiș? Am crezut că voi rezolva repede, dar n-a fost așa. Banca a refuzat să îmi anuleze tranzacția. Cum de nu li s-a părut suspect că am plătit atât de mulți bani la un restaurant? M-am și enervat pe bancă!”, a spus Vera, pentru NBC News.

Ea a fost nevoită să sune la restaurant și să îi explice managerului ce s-a întâmplat, dar acesta i-a spus că trebuie să insiste la bancă. Abia după mai bine de o lună de chin, Vera Conner și-a primit banii înapoi. Bank of America a explicat că cererea femeii a fost respinsă inițial pentru că ea a cerut rambursrea integrală, adică și pentru sandvișul de 7 dolari și pentru bașiș, deși ea trebuia să primească rambursarea doar pentru bașișul de 7.000 de dolari. Ulterior, banca a cerut restaurantului să returneze banii, iar Vera Conner și-a primit suma înapoi în cont. Femeia a promis că va fi mult mai atentă de acum încolo, pentru a nu mai trece prin așa ceva vreodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net