Tânăr din Germania, care a vizitat toate cele 44 de ţări europene, părere despre țara noastră: „Dați o șansă și României”

A vizitat toate cele 44 de țări europene, dar îi este greu să aleagă cinci țări preferate. Luca Pferdmenges, un Tiktoker în vârstă de 22 de ani, din Germania, călătorește de la vârsta de 15 ani. România, o destinație europeană fascinantă, a fost explorată recent de acest tânăr, care a împărtășit impresiile sale despre țara nastră în comparație cu alte țări din Europa.

Luca Pferdmenges a vizitat toate țările din Europa / foto: colaj Instagram/Pexels
Luca Pferdmenges a vizitat toate țările din Europa / foto: colaj Instagram/Pexels

Mi-e foarte greu să aleg cinci destinaţii favorite de vizitat, dar aș merge cu Portugalia, Cipru, Spania, Austria și Croația. Sunt destinații turistice celebre, dar cred că sunt celebre din motive întemeiate”, a declarat Luca Pferdmenges, pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Luca a continuat și a spus care este și orașul său preferat, acela fiind Lisabona, Portugalia: „Îmi plac orașele mari, cu o mulțime de lucruri de făcut – dar prefer ca ele să fie calde. Există pietre prețioase ascunse peste tot. Coasta Muntenegrului, de exemplu, este uimitoare, iar Macedonia de Nord îmi place foarte mult. Lacul Ohrid este absolut superb, iar capitala Skopje te face să simți că te plimbi într-un muzeu din exterior. Este cunoscut drept orașul statuilor”, a mai spus tânărul.   

„Au plaje uimitoare, oameni minunați, orașe interesante ...”

Germanul de 22 de ani, vedetă pe TikTok, a ajuns șipe meleagurile românești și are cuvinte de laudă și despre țara noastră. Aceste regiuni sunt adesea lăudate pentru frumusețea lor sălbatică și biodiversitatea bogată, atrăgând iubitorii de natură din întreaga lume, spune Luca.

Dați o șansă și unor locuri precum România sau Bulgaria. Au plaje uimitoare, oameni minunați, orașe interesante, mâncare grozavă și sunt adesea mai accesibile

În ceea ce priveşte cele cinci naţiuni mai puţin plăcute de Luca, acesta a recunoscut. „Europa este continentul meu preferat pe care să îl vizitez și în care locuiesc. Să aleg o țară cel mai puțin preferată este foarte dificil pentru mine. Dar pe lista mea cu cele mai puţin favorite este inclus şi dezamăgitorul San Marino.

În microstatul din centrul nord-centrul Italiei este foarte greu de ajuns și nu este nimic de făcut. Puteți vedea totul în câteva ore. Priveliştea este grozavă și arhitectura este impresionantă, dar nu este o țară în care să-ți petreci vacanța. Dacă te afli în Rimini, Italia, poți să vezi San Marino într-o zi și apoi să te întorci”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
harta tari pixabay jpeg
ceausescu si elena  la masa
mici jpg
Biserica medievală din Sântamaria Orlea  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (41) JPG
amsterdam1 jpeg
gandac 3 jpeg
scoala sala clasa jpg
gara piatraneamt1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net