Ce se ascunde în spatele zâmbetului trist al lui David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel? Prințesa Tiktok Sarah JSun: „Duce o suferință imensă”

#Exclusiv Click!

Prințesa Tiktok Sarah JSun, solistă și influencer de succes, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre problemele avute cu internauții „cârcotași”, dar și despre filtrele foto, folosite de vedete în exces, pentru a se întineri brusc, deformând astfel grav realitatea. Ne-a oferit și detalii despre prietenia cu David Pușcaș, fiul solistei Luminița Anghel, alături de care a bifat  o colaborare muzicală.

„Am peste 1,6 milioane de urmăritori, pe TikTok”

Solista Sarah JSun are mare succes, pe Internet, și ca influencer, având un număr record de urmăritori:

„În acest moment, am peste 1,6 milioane de urmăritori, pe TikTok, fiind platforma mea cu cel mai mare numpăr de urmăritori. Ca artist, am de asemenea un canal de Youtube cu peste 320.000 de subscrieri și canalul de Instagram de 161.000 de urmăritori.

Pe TikTok m-am regăsit cel mai mult pentru că am putut să îmbin muzica, dansul și provocările cu outfit-uri și cu tot ce ține de complexitatea artistică, fiind mai multe moduri de a mă exprima creativ”.

A cântat în duet cu Jador și cu Alex Velea

Ne-a spus și ce content promovează, dar și care filmări i-au adus record de vizualizări:

„Dintre seriile mele de succes de pe TikTok se numără duetele, unde eu cânt linia roșie, iar cei care mă privesc cântă linia albastră.

A fost un mod frumos de a interacționa cu oamenii și am rămas surprinsă că și artiștii originali ai pieselor au făcut duet cu mine, Alex Velea, Țancă Uraganu și Jador. De asemenea, melodiile cu zodii sau melodiile cu numele urmăritorilor au făcut furori și m-au ajutat să cresc”.

„Influencerii vor putea câștiga din ce în ce mai bine”

Întrebată de reporterul Click! dacă înregistrează câștiguri mari, ca influencer, artista a dorit să facă unele precizări:

„Eu personal nu am câștiguri fabuloase, ca influencer, dar am auzit că alți colegi câștigă foarte bine. Încerc să aleg cu atenție ce campanii accept și nu mă arunc în asta pentru bani, nu vreau să promovez orice.

De aceea, nu o să vedeți atât de multe reclame pe paginile mele. În plus, sunt independentă, adică nu am o agenție sau un manager care să-mi negocieze contracte și, cum mă focusez mai mult pe a crea conținut, nu am dat o mare importanță să caut colaborări. Cred totuși că există oportunități din ce în ce mai mari în această direcție și că, în curând, influencerii vor putea câștiga din ce în ce mai bine”.

„David este un suflet deosebit”

Sarah a bifat și cu David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, o colaborare pe plan muzical. Mai mult, ea i-a fost un real suport, în momentele grele. Sarah susține că David are talent și că poate face o carieră în domeniul artistic:

„David este un suflet deosebit și mă bucur tare mult că drumurile noastre s-au intersectat pentru o perioadă. În momentul de fața nu mai suntem așa apropiați pentru că viața ne-a dus în direcții și în proiecte diferite însă, da, este un băiat foarte talentat și am rezonat foarte bine artistic. M-a inspirat creativ și sper sincer să nu renunțe la domeniul artistic pentru că are ce să ofere”.

Am aflat de la artistă și ce se ascunde, de fapt, în spatele zâmbetului amar al lui David Pușcaș:

„În spatele camerelor de vedere, David este un băiat sensibil, care reușește să zâmbească și să ne facă pe cei din jurul lui să ne simțim bine, importanți, văzuți, deși, în sufletul lui, se simte că duce o suferință imensă”.

„Filtrele foto ne pot modifica percepția”

Referitor la filtrele pe care vedetele le folosesc, pe Internet, ca să arate în fotografii cu mult mai tinere, fără riduri, artista nu le recomandă în exces:

„Trăim aceste perioade, în care filtrele sunt peste tot și este normal că ne dorim să arătam cât de perfect se poate. Dar, trebuie să avem grijă, căci acestea ne pot modifica percepția și este periculos să credem că realitatea va arăta vreodată ca filtrele.

Tenul are pori, imperfecțiuni și este perfect normal să le îmbrățișam. Și eu mai folosesc filtre, nu o să fiu ipocrită, însă încerc să le aleg pe cele care arată totuși natural și nu deformează realitatea în așa măsură încât să nu mă recunoști”, a mai precizat ea, exclusiv pentru Click!

Ce mesaje dure primește de la internauții „cârcotași”

Este, oare, lumea virtuală, mult mai dură decât cea reală? Sarah JSun ne-a povestit și despre problemele avute cu internauții „cârcotași”, acele persoane care comentează orice, oricând și despre orice:

„Bineînțeles că există și oameni răi, partea frumoasă este că sunt mai mulți oameni frumoși, cu suflete blânde, sunt mai mulți decât răutăcioși.Mă afectează uneori mesajele urâte, dar încerc să trec peste ele și să nu le las să îmi strice ziua.

Cel mai nasol moment a fost când mai multe persoane au postat despre mine minciuni că aș avea ceva cu animalele din cauza unui joculeț „Top 10 animaluțe”, unde le pusesem pe unele drăguțe și pufoase pe primele locuri, iar pe cele care erau mai ciufulite, de fapt “meme-uri”, mai jos în top și au scos din context. A fost o ură masiv, spunând că eu am ceva cu animăluțele defavorizate”.

„Am peste 20 pisicuțe de pe străzi în curtea mea”

Este mare iubitoare de animale, așa că mesajele dure primite au îndurerat-o cumplit:

„M-a afectat mult pentru că eu iubesc enorm animaluțele, în ultimii 6 ani, de când stau la casă, am salvat multe pisicuțe și în prezent am peste 20 pisicuțe de pe străzi în curtea mea. Nu am nici măcar o pisică de rasă, toate sunt salvate de pe străzi.

Am fost afectată destul de rău, însă am trecut peste, eu știu cum este sufletul meu și ceea ce fac pentru animăluțele străzii”, a mai spus aceasta, exclusiv pentru Click!

Colaborează în prezent cu Marius Moga

Sarah JSun are un imens succes, și pe plan internațional, ca solistă, dansatorii ei purtând măști ciudate:

„A fost o idee creativă, pe care am folosit-o, o perioadă, am avut piese care m-au dus în Top în Turcia și am călătorit pentru concerte alături de dansatorii cu măști cu capete de cangur.

De asemenea, în Liban, la mare festival „NRJ Music Tour”, unde am cântat pe aceeași scena cu Massari, Magic System, Oceana sau Conor Maynard. Am avut și două turnee în Pakistan, înainte de pandemie, unde a fost prezent și Akcent, fiind reprezentați de aceeași echipă de management în Pakistan”.

În prezent, se bucură de o colaborare de excepție, cu un compozitor care a lansat, de-a lungul vremii, hit după hit: 

„Am semnat un contract cu Marius Moga, alături de care lucrăm la un EP Muzical și sper să dăm drumul la piese, cât de curând”, ni s-a mai confesat Sarah JSun, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
pepe
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net