PREMIERĂ David Pușcaș le cere iertare părinților adoptivi într-o melodie de suflet. Versurile te fac să plângi

Ultima actualizare:
În 2007, Marcel Puşcaş şi Luminiţa Anghel îşi disputau custodia băiatului
În 2007, Marcel Puşcaş şi Luminiţa Anghel îşi disputau custodia băiatului

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș, David Pușcaș, are parte de o revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor. Alături de solista Sarah JSun, el filmat un videoclip emoționant la piesa în care le cere iertare părinților adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș. Melodia "Îmi pare rău" s-a lansat azi, 4 noiembrie. În videoclip, David joacă fotbal ca tatăl său și cântă, precum mama sa.

Melodia și versurile extrem de emoționante ni-l prezintă pe David Pușcaș așa cum s-a ferit, în ultimii ani, să îl vedem. Un băiat extrem de sensibil, talentat și atașat de familie. Recunoaște în versuri că divorțul Luminiței Anghel de Marcel Pușcaș l-a afectat peste măsură, așa că atitudinea de adolescent rebel pe care a afișat-o mult timp a ascuns, de fapt, răni adânci.

Recent, tânărul și-a descoperit muza, în persoana solistei Sarah JSun, care l-a adus pe calea cea bună și, împreună, au lucrat la o melodie emoționantă și la un videoclip pe măsură.

"Am lucrat mai multe luni la piesa asta, este o poveste emoționantă, de viață. Sperăm ca publicul să o placă și o să o iubească așa cum o iubim noi. David s-a apucat de cântat și va fi o surpriză pentru mulți", ne-a spus solista. "Este un mesaj direct către mama și tata, o replică la răutățile care s-au tot scris despre mine. Eu le cânt părinților mei acum, le mulțumesc pentru anii în care m-au crescut. Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, nu am vrut. Sunt curios cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow", ne-a spus și David.


    David Pușcaș se lansează în muzică
David Pușcaș se lansează în muzică

Sarah JSun
Sarah JSun

Cei doi s-au cunoscut acum un an și jumătate, printr-un prieten comun, și de atunci viața lui s-a schimbat. "De la mine a plecat ideea, am început să lucrăm împreună la versuri, ca piesa să devină reală. Este povestea lui David și mulți se vor regăsi în ea", a mai spus Sarah pentru Click. Versul preferat al lui David? "Demoni negri au strigat / Îmi doream atât de tare să nu fie adevărat", ne-a spus el.

Versurile melodiei "ÎMI PARE RĂU"

"Pentru tot ce-ai dus / Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău, / Știu că te-am rănit, / Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău,/ Acum îmi pare rău/ Mamă, tu ai fost îngerul meu/ M-ai luat din mâini străine/ Și m-ai făcut fiul tău/ Și îți jur, că sub aripa ta/ Am trăit cele mai bune clipe din viața mea/ Mi-ai dat multă lumină,/ Cu blândețe m-ai purtat/ Apoi, absurd din presă/ Am aflat că-s adoptat/ Și-atunci, ușor din mine/ Demoni negrii au strigat, / Îmi doream atât de tare să nu fie adevărat/ Am fost noi doi, atât/ Fiindcă tata a plecat/ Și într-o grea singurătate/ Noi de grijă ne-am purtat/ Te priveam cu ochii mari/ Te vedeam ca pe un zeu/ Să plec de lângă tine/ A fost lucru cel mai greu/ Uneori când închid ochii/ Te văd clar în fața mea/ Cum mă iei în brațe strâns Îmi dai puterea de-a lupta/ Dar când ochii îi deschid/ Tu nu esti, și-aș vrea să știi/ Cât de dor îmi e de tine/ Și ce mult aș vrea să vii / Și-am greșit față de tine/ Și stiu că te-am suparat/ Că n-am înteles viața/ N-am știut ce fac/ Dragă mamă, îți mulțumesc/ Dar nu m-am putut opri/ În viață, uneori, învățăm prin a greși/ Și din marea frică de a nu fi iar abandonat/ Am făcut totul greșit și eu te-am îndepărtat/ Și dacă m-auzi acum, vreau să știi că-mi pare rău/ Sunt eu, mă mai ții minte?/ David, fiul tău! Pentru tot ce-ai dus,/ Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău,/ Știu că te-am rănit/ Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău,/ Acum îmi pare rău".

David Pușcaș se lansează în muzică
David Pușcaș se lansează în muzică

Versurile pentru tatăl său

"Tată, eu te-am iubit mereu/ Și acum cu bucurie/ Încă port numele tau/ Și îți zic, nu știi cât mi-am dorit/ Ca atunci tu și cu mama/ Să nu vă fi despărțit/ Tribunale și procese/ Certuri pe averi si bani/ Au fost grele pentru mine căci aveam doar 7 ani/ Și chiar nu-nțelegi, deodată/ Trebuia ca eu s-aleg/ Între mamă și-ntre tată/ Spune-mi, știi ceva mai greu?!/ M-a durut că te-am rănit/ Știu că mă priveai subtil/ Amintește-ți că pe-atunci/ Eu eram doar un copil/ Și-am ținut o suferință/ Care cred că m-a ucis/ Și-acum cu toții se holbează/ C-am ajuns singur și trist / Pentru tot ce-ai dus,/ Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău,/ Știu că te-am rănit/ Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău,/ Acum îmi pare rău/ Și mă uit acum la mine/ Și clar nu sunt vindecat/ Îți spun sincer, nici nu știu dacă vreodată am s-o fac/ Căci sunt răni adânci în suflet/ Sângele e încă viu/ Îl simt, curge înăuntru/ Nu știu cum ați vrea să fiu?!/ Condamnat să fiu tot singur/ Am ales să uit de tot/ Și să mă distrug eu singur/ Făcând lucruri fără rost/ Caut să-mi găsesc puterea/ Să-nțeleg de ce sunt viu / Într-o lume în care pare/ Mai ușor să nu mai fiu.."

Citește și:

Fiul rebel al Luminiţei Anghel, mărturisiri dureroase despre ruptura dintre el şi artistă

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, strigăt disperat: «Moartea mea e singurătatea, stau singur de 6 ani»

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net