Fiul adoptiv al Luminiței Anghel nu renunță la vechile năravuri! Vezi ce a mai făcut David Pușcaș

David Pușcaș (27 de ani), fiul rebel – adoptiv al Luminiței Anghel, se pare că adoră să aibă un stil de viață mai extremist, cum ar fi cel de a petrece serile până în zorii zilei, alături de prietenii săi petrecăreți, dar și abordarea unui stil vestimentar mai rebel.

Cu puțin timp în urmă, simpaticul David Pușcaș și-a făcut o poză în oglindă, fiind îmbrăcat într-o bluză și o pereche de pantaloni de trening plușați, iar pe dedesubt avea un maiou mulat pe corp, până la buric. De asemenea, putem observa din imagine și tatuajele pe care le are David, pe degetele de la mâna cu care și-a făcut selfie-ul.

În dreptul imaginii, David Pușcaș a postat un mesaj evaziv în limba engleză care lasă loc de multe interpretări.

„Dar o pot ascunde când sunt îmbrăcat frumos/ Cum crezi că s-a ajuns atât de departe?”, este mesajul lui David, postat în dreptul imaginii publicate pe pagina sa de Facebook.

Scandal cu mama vitregă

David Pușcaș a ajuns în centrul atenției, după ce s-a aflat faptul că Luminița Anghel l-a adoptat. Tânărul rebel și-a acuzat mama de multe ori că l-ar fi uitat și l-a abandonat.

„David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”, declara Luminița Anghel, în spațiul public, în urmă cu ceva ani.

Click! spune

Luminița Anghel s-a căsătorit, în 2012, cu Silviu Dumitriade. Cei doi au un băiat, Filip. David, care a fost adoptat de artistă din perioada când aceasta era măritată cu Marcel Pușcaș. Anterior căsniciei cu Pușcaș, Luminița a mai fost căsătorită cu Dragoș Anghel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net