Fiul Luminiței Anghel și-a găsit o altă «mamă adoptivă». Ce vedetă are acum grijă de David Pușcaș?

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a rupt legăturile cu artista care l-a adoptat atunci când era mic, iar acum o altă vedetă din showbiz are grijă de el. David Pușcaș și Luminiția Anghel nu au putut ajunge la niciun consens, astfel că tânărul are o nouă mamă adoptivă, în persoana unei alte vedete. 

iul Luminiței Anghel și-a găsit o altă «mamă adoptivă»
iul Luminiței Anghel și-a găsit o altă «mamă adoptivă»

David Pușcaș este un tânăr rebel și, din nefericire, Luminița Anghel a epuizat toate căile de a se înțelege cu băiatul pe care l-a văzut crescând sub ochii ei. În ciuda eforturilor depuse de-a lungul anilor din partea amândurora, Luminița Anghel și David Pușcaș au decis să nu mai aibă de-a face unul cu celălalt.

Citește și: David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu Luminiţa Anghel: «M-a călcat în picioare efectiv!»

«Țin la el, e ca și copilul meu»

La acest moment, David se pare că a găsit refugiu și înțelegere în nimeni alta decât Dana Coteanu, cunoscută cu numele de scenă de Marijuana, pe care o consideră noua sa mamă adoptivă. Dana Marijuana este  prima artistă hip-hop de la noi din țară, iar în anii '90 a rupt topurile muzicale alături de trupe legendare precum La Familia sau BUG Mafia. Artista a avut și ea parte de multe greutăți, iar cea mai recentă dramă prin care a trecut a fost pierderea partenerului ei de viață Daniel Burlacu, care a murit după ce a alunecat pe scări. 

Nu rata nici: PREMIERĂ David Pușcaș le cere iertare părinților adoptivi într-o melodie de suflet. Versurile te fac să plângi

Marijuana a declarat despre David Pușcaș că îl consideră fiul ei și că nu ar spune «nu» nici unei colaborări muzicale cu acesta. 

David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu pentru Ego.ro.

Hai să citești și: David Pușcaș, în cel mai îndrăzneț rol de până acum: "M-am apucat de cântat, dar mama încă nu știe"

David Pușcaș, acuzații de abuz la adresa soțului Luminiței Anghel

David Pușcaș a declarat că imediat după ce mama sa adoptivă și-a refăcut viața alături de un alt bărbat nu i-a mai acordat atenție și s-a simțit neapreciat. David l-a respins pe noul partener al mamei sale și a rămas cu dorul de Marcel Pușcaș, cel pe care l-a recunoscut drept tată din momentul în care artista l-a înfiat. David a lansat acuzații grave la adresa soțului Luminiței Anghel, despre a spus că l-a agresat fizic. 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
culori brazi 2022
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
foto1 ElenaB jpg
filme de craciun
lemne de foc shutterstock
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg