Fiul Luminiței Anghel și-a găsit o altă «mamă adoptivă». Ce vedetă are acum grijă de David Pușcaș?

Ultima actualizare:

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a rupt legăturile cu artista care l-a adoptat atunci când era mic, iar acum o altă vedetă din showbiz are grijă de el. David Pușcaș și Luminiția Anghel nu au putut ajunge la niciun consens, astfel că tânărul are o nouă mamă adoptivă, în persoana unei alte vedete. 

iul Luminiței Anghel și-a găsit o altă «mamă adoptivă»
iul Luminiței Anghel și-a găsit o altă «mamă adoptivă»

David Pușcaș este un tânăr rebel și, din nefericire, Luminița Anghel a epuizat toate căile de a se înțelege cu băiatul pe care l-a văzut crescând sub ochii ei. În ciuda eforturilor depuse de-a lungul anilor din partea amândurora, Luminița Anghel și David Pușcaș au decis să nu mai aibă de-a face unul cu celălalt.

Citește și: David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu Luminiţa Anghel: «M-a călcat în picioare efectiv!»

«Țin la el, e ca și copilul meu»

La acest moment, David se pare că a găsit refugiu și înțelegere în nimeni alta decât Dana Coteanu, cunoscută cu numele de scenă de Marijuana, pe care o consideră noua sa mamă adoptivă. Dana Marijuana este  prima artistă hip-hop de la noi din țară, iar în anii '90 a rupt topurile muzicale alături de trupe legendare precum La Familia sau BUG Mafia. Artista a avut și ea parte de multe greutăți, iar cea mai recentă dramă prin care a trecut a fost pierderea partenerului ei de viață Daniel Burlacu, care a murit după ce a alunecat pe scări. 

Nu rata nici: PREMIERĂ David Pușcaș le cere iertare părinților adoptivi într-o melodie de suflet. Versurile te fac să plângi

Marijuana a declarat despre David Pușcaș că îl consideră fiul ei și că nu ar spune «nu» nici unei colaborări muzicale cu acesta. 

David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu pentru Ego.ro.

Hai să citești și: David Pușcaș, în cel mai îndrăzneț rol de până acum: "M-am apucat de cântat, dar mama încă nu știe"

David Pușcaș, acuzații de abuz la adresa soțului Luminiței Anghel

David Pușcaș a declarat că imediat după ce mama sa adoptivă și-a refăcut viața alături de un alt bărbat nu i-a mai acordat atenție și s-a simțit neapreciat. David l-a respins pe noul partener al mamei sale și a rămas cu dorul de Marcel Pușcaș, cel pe care l-a recunoscut drept tată din momentul în care artista l-a înfiat. David a lansat acuzații grave la adresa soțului Luminiței Anghel, despre a spus că l-a agresat fizic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net