Testul de inteligență pe care doar 2% din populație îl poate rezolva. Ce bețe de chibrit trebuie să muți pentru a obține două pătrate

Testele de inteligență reprezintă cea mai potrivită formă nu doar de a ne testa cunoștințele intelectuale, ci și o modalitatea de a ne dezvolta și mai mult abilitățile cognitive. Astăzi puzzle-ul bețelor de chibrit este provocarea pentru a te autoevalua. Tot ceea ce trebuie să faci este să muți bețele potrivite care să te ajute să obții două pătrate. 

Testul de azi / foto: Brightside
Testul de azi / foto: Brightside

Puzzle-urile, ghicitorile, testele de inteligență sau de atenție tind să pună în dificultatea majoritatea oamenilor care încearcă să le rezolve. Cu toate că sunt dificile, ele sunt recomandate pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm abilitățile pe care le avem. 

Testul zilei de azi

Provocarea zilei de astăzi constă în mutarea a două bețe de chibrit pentru a putea obține alte două pătrate. Cu toate acestea, doar 2% din populație reușește să ducă la bun sfârșit această problemă. 

Principala greșeală pe care oamenii o fac este aceea de a privi imaginea în ansamblu, fără a fi atenți la detaliile în spatele cărora se pot afla răspunsurile de care ai nevoie. 

În imaginea prezentată anterior, observăm mai multe bețe de chibrit unite între ele, însă două necesită a fi mutate corect pentru a obține două pătrate. Dacă ai reușit să găsești deja rezolvarea, probabil ești mândru pentru nivelul intelectual pe care ți l-ai dezvoltat. 

În caz contrar, nu trebuie să-ți pierzi speranța sau să te consideri mai puțin capabil față de cei care au găsit rezolvarea mai rapid, ci tot ceea ce trebuie să faci este să consideri că ai mai făcut un pas în plus către dezvoltarea ta intelectuală. 

Soluția! 

La finalul articolului venim în ajutorul celor care nu au reușit să găsească rezolvarea cerinței. Așadar, dacă vei privi mai atent la bețele de chibrit din partea stângă, sus, a imaginii. Cele două trebuie să fie mutate în așa fel încât să se formeze un pătrat mai mare, iar unul mai mic se va forma în mijlocul lui. 

Rezolvare / foto: Brightside
Rezolvare / foto: Brightside

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net