Testul care te pune în dificultate și îți dă dureri de cap. Ești un geniu dacă găsești imaginea diferită în mai puțin de 10 secunde

Testele IQ, ghicitorile, puzzle-urile și diverse multe astfel de provocări vin în viața noastră cu scopul de a ne ajuta să ne antrenăm creierul și să dezvoltăm gândirea rapidă. Provocarea de astăzi constă în descoperirea intrusului din imagine, într-un timp scurt de 10 secunde. 

Puzzle-ul de azi / foto: brightside.com
Puzzle-ul de azi / foto: brightside.com

Un campion mondial al memoriei a inventat metoda Ikeda, folosită în mod special pentru a ne activa memoria și a ne crește pofta de acumulare a diverselor cunoștințe. În general, astfel de teste sunt create în scopul de a ne ajuta să ne dezvoltăm din punct de vedere intelectual și să devenim mult mai ageri și perspicace. 

Găsește intrusul din imagine 

Pentru o memorie cât mai bună și o gândire cât mai ageră, este recomandat să ne antrenăm zilnic creierul pentru a face față provocărilor primite. Puzzle-urile vizuale pot fi de-a dreptul dificile pentru anumiți internauți care nu obișnuiesc să raspundă unor astfel de mici „competiții”. 

Scopul puzzle-ului de astăzi este acela de a ne dovedi nouă, în primul rând, cât de bine pregătit este creierul nostru pentru a răspunde rapid factorilor din mediul exterior care îl provoacă. De asemenea, reprezintă o bună variantă pentru a ne antrena mintea să observe cu rapiditate fiecare detaliu care le atrage atenție și pare a fi diferit. 

Dacă te numeri printre persoanele care sunt se află la primele experiențe de acest gen, important este să nu te lași descurajat dacă nu reușești să găsești intrusul din imaginea cu animale, deoarece reprezintă o modalitate prielnică pentru a începe să îți antrenezi mintea. 

Rezolvarea puzzle-ului

Tot ceea ce trebuie să faci este să acorzi un mare grad de atenție fotografiei cu pricina, în special în colțurile acesteia, și vei reuși mult mai ușor să faci conexiunile necesare. Important este să te concentrezi și să nu pui multă presiune pe tine. 

Dacă încă nu ai reușit să rezolvi această problemă, intrusul se află în partea de jos a imaginii, acesta fiind o felină. 

Rezolvare / foto: brightside.com
Rezolvare / foto: brightside.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
marin preda captura video jpg
cuplu 1536x1021 jpg
constantin ispilanti colaj wikipedia captura video jpg
concediu medical jpg
crima parc crangasi jpg
image png
sofer somn obosit shutterstock png
pestera romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net