Testul care a dat bătăi de cap internauților. Dacă găsești criminalul din imagine în mai puțin de 13 secunde, clar ești un geniu

Dragă cititorule Click!, venim astăzi în atenția ta cu o nouă provocare intelectuală! Este vorba despre un nou puzzle care cere rezolvarea ta, și pentru aceasta ai la dispoziție doar 13 secunde. Este ocazia să îți testeze nivelul de atenție și perspicacitate pentru a putea răspunde prompt provocărilor intelectuale. 

Testul de astăzi / foto: jagranjosh.com
Testul de astăzi / foto: jagranjosh.com

În imaginea de astăzi sunt prezentați trei medici, însă doar doi dintre ei practică această meserie, cel de-al treilea fiind un criminal. Dacă reușești să îl depistezi în mai puțin de 13 secunde, te poți considera un geniu. Dacă reușești în mai puțin timp, ești un geniu în devenire. Așadar, fii foarte atent la detaliile din imagine. 

Cât de repede reușești să găsești criminalul din imagine? 

În imaginea cu pricina poți observa cele trei cadre medicale, însă printre ele se ascunde un criminal, astfel îți revine rolul de a apela la abilitățile tale cognitive, vederea optică și abilitatea și perspicacitatea ta. 

Este recomandat să te uiți cu mare atenție în imagine, și astfel să o împarți în câteva secțiuni, iar mai apoi să începi privești atent fiecare coloană, pentru a nu pierde din vedere niciun detaliu. 

Rezolvarea provocării de astăzi

Aceste tipuri de exerciții te ajută să îți îmbunătățești abilitățile analitice și de raționament, observând cât de ușor va fi să rezolvi pe viitor astfel de teste. 

Puzzle-urile de acest tip reprezintă unul dintre cele mai bune instrumente care te ajută să îți evaluezi gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor. 

De asemenea, anumite cercetări efectuate de oamenii de știință au demonstrat faptul că rezolvarea unor astfel de ghicitori interesante din punct de vedere vizual te ajută să îți îmbunătățești sănătatea mintală, dezvoltând astfel abilitățile calitative și cantitative.

Dacă te vei uita atent la ecusoanele fiecărui personaj în parte, vei observa cum „medicul” din dreapta fotografiei se dă de gol prin imaginea din piept, în care apare o femeie, nicidecum chipul lui, ceea ce înseamnă că ai descoperit criminalul. 

Rezolvare / foto: www.jagranjosh.com
Rezolvare / foto: www.jagranjosh.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net