Doar 35% din populația lumii poate descoperi cheia muzicală în 9 secunde. Fă testul și vezi dacă ai atenție sporită la detalii

Ultima actualizare:

Dragi cititori Click!, venim astăzi în atenția voastră cu o nouă provocare intelectuală, un nou test IQ menit să vă testeze abilitățile și aptitudinile în ce mai scurt timp posibil. Doar 35% din populația lumii găsește cheia muzicală din imagine într-un timp record de 9 secunde. 

Provocarea zilei / foto: Brightside.com
Provocarea zilei / foto: Brightside.com

Imaginea de mai sus este un puzzle care prezintă o scară de note muzicale, iar provocarea constă în a găsi, în cel mult 9 secunde, nota muzicală diferită de celelalte.

Testul zilei: găsește nota muzicală greșită în câteva secunde! 

De-a lungul timpului testele IQ s-au diversificat, ele putând fi găsite pe Internet cu mare ușurință. Multe dintre ele sunt formate din imagini care ascund diverse obiecte și provocarea constă în a fi depistate. 

Rezolvarea unor astfel de puzzle-uri este o modalitate foarte bună pentru a-ți pune creierul să lucreze, și stimulează, de asemenea, și activitatea cognitivă. Astfel de teste au rolul de a încuraja persoanele să lucreze cu creativitatea lor, să le ajute să facă mult mai repede conexiuni și să își verifice facultățile mentale. 

Astfel de teste te ajută să îți dezvolți abilitățile și spiritul observației. Chiar dacă ești la început și nu te numeri printre cei care au exersat atât de mult, știm că toate au un început. Așadar, să trecem la treabă! 

În imaginea pusă la dispoziție există mai multe note muzicale, printre care una impară. Dacă a trecut timpul indicat și încă nu ai găsit „intrusul”, nu este niciun fel de problemă. Dimpotrivă, acest test te ajută pe tine să-ți evaluezi abilitățile și să știi unde ai de lucrat, pentru ca pe viitor să te numeri printre geniile care fac față cu brio provocărilor primite. 

Rezultatul testului IQ de astăzi

Chiar dacă nu ai găsit intrusul, nu este un capăt de lume. O poți face acum, urmărind atent imaginea, mai concret al doilea rând, coloana cu numărul 17. 

Imaginea cu răspunsul corect / foto: Brightside.com
Imaginea cu răspunsul corect / foto: Brightside.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net