Provocarea la care 7 din 10 români greșesc. Doar cei cu capacități extraordinare reușesc să găsească imaginea diferită în 5 secunde

În acest șir de imagini aparent identice, există o singură diferență! Tu cât de repede poți să o găsești? Inițial, putem avea impresia că această provocare este una absolut banală, însă imediat ce ne vom uita mai atent la această iluzie optică de mai jos, vom vedea că lucrurile sunt mult mai complicate decât anticipam! Doar cei cu capacități extraordinare reușesc să găsească imaginea diferită în 5 secunde!

Cât de repede poți găsi imaginea diferită / foto: brighside.me
Cât de repede poți găsi imaginea diferită / foto: brighside.me

La prima vedere, această imagine pare a fi destul de clară! Avem în față o scenă hazlie, un cuplu de oițe, iar una dintre acestea are o chitară și îi cântă iubitei. Această scenă pare să se repete la nesfârșit, iar la prima vedere este foarte greu să sesizăm unde, sau chiar dacă, există o diferență. Cu toate acestea, doar una dintre aceste scene nu este precum celelalte, iar 7 din 10 români nu reușesc să răspundă corect acestei provocări!

Teste de acest gen sunt menite să ne ajute să ne menținem mintea ageră, într-un mod ingenios, cât și amuzant! Mai mult decât atât, ele ne pot ajuta să ne dezvoltăm o atenție la detalii mai eficientă și rapidă!

După cum poate că am observat deja, iluzii optice asemănătoare cu aceasta sunt extrem de populare pe Internet, iar mulți români profită de pauzele pe care le au în timpul zilei pentru a rezolva asemenea teste! De altfel, ele mai sunt folosite și pentru a testa IQ-ul unei persoane!

Iar dacă tot nu reușești să găsești clopotul din imagine, răspunsul se află mai jos!

Puțini români reușesc să rezolve provocarea în doar 5 secunde

7 din 10 români au probleme cu această iluzie optică
7 din 10 români au probleme cu această iluzie optică

Ei bine, dacă tot nu reușiți să identificați imaginea diferită, nu trebuie să vă faceți griji! Se pare că undeva în jur de 7 din 10 români au probleme cu această iluzie optică, iar cei care pot găsi diferența în doar 5 secunde sunt foarte puțini la număr! Pentru a nu vă mai ține în suspans, imaginea diferită este a treia (de la stânga), pe penultimul rând!

Dacă ați avut probleme cu această iluzie optică, nu vă faceți griji! Pe Internet există nenumărate altele, care vă pot ajuta să vă antrenați atenția la detalii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
primul teatru oravita jpg
Mihail Sadoveanu (© Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj / Wikimedia Commons)
image png
weekend distractie jpeg
image png
buletin jpg
image png
Verde pentru Biciclete
image
actualitate.net
image
actualitate.net