Testul rutier care dă dureri de cap până și șoferilor experimentați. Care este ordinea de trecere
Mulți șoferi din România sunt puși în dificultate de testele rutiere. Aceaste provocări sunt utile și pentru viitorii șoferi care vor încerca să obțină carnetul de conducere. Următorul test dă bătăi de cap multor conducători auto care nu au reușit din prima să ofere un răspuns corect. Tu știi care este ordinea de trecere a tuturor autovehiculelor?
Care este ordinea de trecere
Atunci când ajungem la o intersecție, este posibil să ne trezim puși în fața unor situații destul de complexe, în care trebuie să luăm o decizie foarte rapid. Însă indiferent de cât de încurcată poate părea o intersecție, aceasta tot funcționează pe baza unor reguli precise de circulație, pe care trebuie să le cunoaștem.
Răspuns corect: autoturismul roșu, cel albastru și autobuzul.
Dacă te pregătești să dai examenul auto, învață legislația
Nu te baza doar pe noroc! Oamenii inteligenți aleg calea cea mai sigură pentru a obține succesul dorit. De aceea, citește măcar o dată, cu mare atenție, Codul Rutier, pentru că te va ajuta atât la examenul teoretic, cât și la cel practic. Astfel, vei afla toate modificările apărute în cod și vei putea răspunde cu ușurință la cele 26 de întrebări din chestionarele auto. Poți să descarci codul de pe website-ul DRPCIV.
Rezolvă chestionare auto
În mediul online există numeroase website-uri și aplicații unde poți rezolva chestionare auto categoria B. Totuși, îți rcomandăm să le rezolvi pe cele de pe site-ul DRPCIV. Acest site este oficial și, foarte important, simulează întocmai examenul teoretic pe care îl vei da pentru obținerea permisului. Pentru chestionare, dar și alte informații utile, accesează și website-ul https://www.pdc.ro/.
Fii obiectiv în autoevaluare
Atunci când completezi chestionare auto încearcă pe cât posibil să fii obiectiv atunci când răspunzi la întrebări. Eventual, notează întrebările la care ai răspuns greșit și roagă-l pe instructorul tău să-ți explice de ce ai greșit. Așadar, nu încerca să „furi” un punct la autoevaluare pentru că acel punct poate face diferența la priba teoretică între „admis” și „respins".