Ți se rupe inima! Gestul făcut de o femeie pentru prietena sa, diagnosticată cu cancer în fază terminală: ,,Știu că unii oameni nu vor înțelege”

Ultima actualizare:

Kerry Kneworthy, o femeie în vârstă de 34 de ani a primit din partea medicilor cel mai crunt diagnostic: cancer în fază terminală, aceasta mai având la dispoziție doar un an de viață. Cea mai mare dorință a acesteia a fost să îmbrace rochia de mireasă, însă niciodată nu a avut ocazia. Gestul celei mai bune prietene de-ale sale, Sian Higgins, i-a luminat însă ultimele zile din viață.

Kerry este mama a trei copii și este de profesie psiholog. Deși niciodată nu a îmbrăcat rochia de mireasă, prietena sa a avut grijă să îi îndeplinească această dorință. Ce ideea a avut Sian, pentru a-i îndeplini dorința celei mai bune prietene.

,,Am fost șocată, crezusem că am învins. Mai aveam atât de multe lucruri de făcut, iar doctorii mi-au spus că mi-au mai rămas de trăit 12-18 luni. Nu o să-mi văd copiii căsătorindu-se și nici măcar pe mine însămi. Am vrut să am și eu parte de acea zi specială despre care am auzit atât de multe, să port rochia și să fiu mireasă. Am vrut o zi ca în basme”, a povestit Kerry.

S-a căsătorit cu prietena sa, doar pentru a o ajuta să îmbrace rochia de mireasă

Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, Sian a încercat să o facă fericită pe Kerry. Astfel, deși între cele două nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie, Sian a ales să se căsătorească cu Kerry, însă fără alte implicații religioase sau legale, fiind invitați doar apropiații lor. Totul, doar pentru a-i îndeplini prietenei sale ultima dorință.

,,Nu am vrut să rateze această parte din viața ei. Ne-am cunoscut acum trei ani prin intermediul unor prieteni comuni și ne-am înțeles imediat. Kerry are un suflet bun și e distractivă. Amândouă avem copii, am mers cu ei la joacă în parc și am petrecut timp împreună.

Știu că unii oameni nu vor înțelege gestul meu, dar este cea mai bună prietenă a mea. S-a simțit ciudat, având în vedere că sunt măritată, dar prietenia e mai importantă. Soțul meu a iubit ideea și m-a susținut, chiar m-a ajutat să plănuiesc totul”, a explicat Sian, care a promis că va avea grijă de copiii lui Kerry.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net