Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân! Dezvăluiri dramatice: „La reanimare au intrat mama, Cabral și fratele meu”

Ultima actualizare:

Andreea Ibacka a trăit clipe cumplite în urmă cu șase ani. Soția lui Cabral a fost suspectă de cancer la sân și a fost operată pentru biopsie. A fost nevoie de mult timp până când Andreea și-a făcut curaj să-și deschidă inima și să vorbească despre cumplitul moment.

Andreea Ibacka, frumoasa soție a lui Cabral, a trecut printr-un moment teribil, în 2017, atunci când a fost suspectă de cancer la sân. Deși au trecut șase ani de atunci, Andreea nu poate uita șocul trăit.

În 2017, am trecut printr-un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte că mi-a fost la fel de greu să le dau vestea părinților mei cum mi-a fost să procesez vestea, să accept riscul bolii în sine”, a precizat vedeta

„Șocul și povara au fost așa de mari!”

Andreea a intrat în operație, și, din fericire, biopsia avea să-i infirme temerile legate de temuta maladie.

Înăuntrul meu a fost furtună și am preferat să păstrez povestea pentru noi. Am avut norocul de a ajunge pe mâini excelente, m-am operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit, ei mi-au dat foarte multă putere), iar biopsia a infirmat temerile.

La reanimare au intrat pe rând mama, Cabral, fratele meu. Amețită cum eram, încercam să fiu vigilentă și le-am pus pe rând aceleași întrebări pentru a mă convinge că au toți trei aceleași răspunsuri, aceeași versiune, cea adevărată. Sunt mega norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a declarat Andreea Ibacka, într-un interviu pentru viva.ro.

De ce nu a vorbit până acum despre acest episod cumplit?

Cunoscuta actriță a mai explicat că, la vremea respectivă, a vrut să țină totul ascuns. Numai familia a știut prin ce a trecut.

De-a lungul anilor am avut și noi probleme și unele chiar mari. Asta a fost una din pietrele de hotar. S-a întâmplat în 2017, n-am vorbit despre asta la momentul respectiv, pentru că nu-mi doream compasiunea nimănui, deși sunt convinsă că dacă spuneam atunci eram pe prima pagină. Nu mi-am propus niciodată să ies în față.

Șocul și povara au fost așa de mari încât nu m-am gândit la nimic altceva, la publicitate și așa mai departe. Mi-a fost foarte greu să îmi anunț părinții la vremea respectivă. Bine, era doar o suspiciune, dar o suspiciune destul de mare.

Mi-era foarte frică de reacția lor, de șocul pe care l-ar putea suferi și am amânat foarte mult. Cred că le-am spus cu o zi și jumătate înainte de operație, pentru că a existat și o operație care a infirmat suspiciunea.”, a mai povestit Andreea, pentru unica.ro.

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 12 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, iar rodul iubirii dintre ei sunt cei doi copii, Namiko și Tiago.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net