Top 3 zodii care e posibil să iasă pe plus cu darul de nuntă, vara asta. Plicurile cu bani vor întrece orice așteptare

Ultima actualizare:

Astrologii vin cu vești bune pentru vara aceasta pentru trei dintre voi. Se pare că iunie, iulie și august sunt, pentru unii, luni în care vor avea loc cel mai important eveniment al vieții lor. În plus, leii, săgetătorii și taurii care se căsătoresc în sezonul estival s-ar putea să aibă parte de surprize financiare peste așteptări. Se pare că invitații de la nuntă vor fi extrem de generoși și vor lăsă, la finalul evenimentului, plicuri "frumușele" cu bani.  

Săgetătorii care se vor căsători vara asta vor primi plicuri consistente la nuntă. Foto: Click.
Săgetătorii care se vor căsători vara asta vor primi plicuri consistente la nuntă. Foto: Click.

Leu

Nativii din zodia leu au șanse mari să se căsătorească în această vară chiar dacă nu au programat din timp acest eveniment. O decizie luată într-o secundă alături de partenerul de viață și deja se află în căutarea localului pentru nuntă. O să opteze pentru una cochetă, alături de cei dragi. Cu toate acestea, câștigurile financiare de la nuntă vor fi consistente. Invitații vor să vă ajute să vă îndepliniți, tu și partenerul tău, visul de a pleca în luna de miere într-o țară cu ocean, masaje, mâncare bună și înconjurați de iubire. 

Săgetător

Săgetătorul a programat de mult timp, minimum un an, nunta. Iar în curând o să și aibă loc. Va fi un eveniment fastuos, cu mulți invitați, într-un spațiu idilic, în natură. Distracția vca fi garantată. Se va dansa toată noaptea și se va râde mult. Așa că, nu va fi de mirare că persoanele care au ales să-ți fie aproape la cel mai important eveniment din viața ta vor pune în plic sume de bani cu mult peste așteptările tale. Astfel, după eveniment o să reușești să plătești niște datorii mai vechi și să pornești cu dreptul pe acest nou drum.

Taur

Nativii acestei zodii iau greu deciziile, dar și când o fac sunt pentru totdeauna. Așadar, o parte dintre ei simt că și-au găsit sufletul pereche așa că în acest luni - iunie, iulie și august -au programat să aibă loc cel mai important eveniment din viața lor. Speră ca această relație să țină până la sfârșitul vieții. Invitații, surprinși de câtă iubire există între tauri și partenerii/partenerele acestora, nu au cum să nu recompenseze acest lucru. Și cum să o facă mai bine decât prin a îngroșa teancul de bani pe care-l vor pune în plic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fulger trasnet foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net