Top 4 trucuri pentru a ascunde părul alb fără a folosi vopsea

Ultima actualizare:

Cei care au părul alb/gri de mult timp și recurg mereu la vopsea este bine să știe că au și alte opțiuni la îndemână, deloc nocive, cu rezultate similare.

Prezența părului gri în păr este cauzată de o deficiență de melanină. / Foto: arhiva.
Prezența părului gri în păr este cauzată de o deficiență de melanină. / Foto: arhiva.

Prezența părului gri este cauzată de o deficiență de melanină, prin care trecem cu toții după vârsta de 30 de ani, deși la unele persoane apare mai devreme, iar la altele mai târziu, în funcție de genetica fiecărui om. Potrivit specialiștilor, acest lucru este inevitabil, așa că cei care doresc să acopere părul gri apelează în general la vopsea.

Folosirea vopselei artificiale pe care le folosim acasă sau în saloanele de înfrumusețare reprezintă o soluție eficientă pentru a ne lua rămas bun de la părul gri. Totuși, este și o alternativă costisitoare, pe lângă faptul că trebuie să așteptăm și câteva ore pentru ca aspectul să fie complet.

O altă problemă cu utilizarea vopselei artificiale în păr este efectul secundar. Părul cărunt este ascuns cu vopseaua, dar acesta începe să slăbească, să se usuce și să cadă, așa că mai mult decât o soluție, reprezintă o problemă. Prin urmare, este mai bine să apelăm la alte opțiuni decât coloranții, care ne vor face să arătăm mult mai tineri.

În continuare, vă vom spune care sunt top 4 cele mai eficiente trucuri pentru a combate dorința de a folosi coloranți.

Top 4 trucuri pentru a ascunde firele de păr gri

Cu trecerea timpului, firele de păr gri pot deveni o preocupare pentru mulți dintre noi. Dacă nu vrei să recurgi la vopsirea părului pentru a acoperi aceste fire nedorite, există câteva trucuri simple pe care le poți încerca pentru a le ascunde cu succes. De la coafuri ingenioase până la utilizarea de produse naturale, iată patru modalități creative de a gestiona firele de păr gri fără a apela la vopsea.

1. Cofuri cu volum

O modalitate eficientă de a ascunde firele de păr gri este să optezi pentru coafuri cu volum. Alege coafuri care adaugă textură și adâncime părului tău, evitând coafurile drepte care pot evidenția firele deschise la culoare. Cozi de cal dezordonate, bucle lejere sau cocuri cu volum sunt doar câteva exemple de coafuri care pot să acopere și să camufleze firele gri.

2. Ceară pentru un efect de păr umed

Folosirea cearei de păr poate fi un truc ingenios pentru a ascunde firele de păr gri. Aplică o cantitate mică de ceară pe părul ușor umed și modelează-l pentru a obține un aspect coafat. Aceasta va crea un efect umed și va face ca firele deschise la culoare să fie mai puțin vizibile. Ceara de păr nu doar oferă un aspect îngrijit, dar și acționează ca o barieră subtilă împotriva firelor de păr gri.

3. Accesorii pentru păr

Bentițele și alte accesorii pentru păr pot fi aliați de nădejde în lupta împotriva firelor de păr gri. Alege bentițe colorate sau cu modele distractive pentru a atrage atenția și a distrag privirea de la firele gri, scriu cei de la terra.com.mx. De asemenea, poți experimenta cu accesorii mai elaborate, precum agrafe, panglici sau orice altceva care să aducă un plus de stil coafurii tale și să minimizeze vizibilitatea firelor de păr gri.

4. Măști naturale de îngrijire a părului

Pentru a trata firele de păr gri direct din interior, poți încerca măști naturale preparate în casă. Amestecuri de ulei de cocos, miere și lapte de cocos pot hrăni părul și îl pot face mai strălucitor, acoperind astfel firele de păr gri. Aplică aceste măști în mod regulat pentru a observa îmbunătățiri în textura și culoarea părului tău.

Ascunderea firelor de păr gri fără a utiliza vopsea poate fi o provocare, dar cu puțină creativitate și îngrijire, poți obține rezultate remarcabile. Experimentează cu diverse coafuri, produse și accesorii pentru a găsi combinația perfectă care să îți ofere încredere și să ascundă acele fire nedorite. Cu aceste trucuri simple, vei putea să îți menții părul cu un aspect proaspăt și vibrant, fără a apela la vopsea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net