Transformare incredibilă! Cântărea 453 de kilograme, dar a reușit să slăbească aproape jumătate: cum arată acum

Vedeta unui documentar despre obezi, Tammy Slaton (36 de ani), a fost lăudată de către fani după ce noi imagini cu ea au fost publicate în mediul online. Tânăra din Kentucky, SUA, cântarea 453 de kg când și-a făcut apariția alături de sora ei pe marele ecran în emisiunea „1000-lb Sisters” („.Surorile de 450 kg” n.r). A reușit să dea 136 de kg jos. Însă, la sfârșitul anului trecut, ea a reușit să slăbească și mai mult după ce a petrecut timp într-un centru de detoxifiere alimentară.

Tammy Slaton cântărea 453 de kg (foto: Facebook)
Tammy Slaton cântărea 453 de kg (foto: Facebook)

A slăbit 204 kilograme!

După ani de zile în care a avut probleme de sănătate din cauză că avea o greutate de 453 de kg, a reușit să slăbească 136 de kg – ajungând la 317 kg. Dar, în decembrie, ea a publicat un videoclip pe platforma TikTok unde se mândrește cu faptul că a dat jos un total de 204 kg, având o greutate de 249 de kg, îndemnându-i pe fani să o laude pentru cât de „uimitor” arată. Kilogramele pierdute sugerează că ea a avut o intervenție chirurgicală bariatrică. Și, în urmă cu câteva zile, fanii chiar i-au lăudat succesul după ce imagini cu ea au apărut pe Facebook.

Southern Indiana Combat Production a publicat imaginile pe Facebook (foto: Facebook)
Southern Indiana Combat Production a publicat imaginile pe Facebook (foto: Facebook)

Mulți au lăsat comentarii la fotografii

În imaginile pe care Southern Indiana Combat Production le-a publicat pe pagina de Facebook săptămâna trecută, schimbarea lui Tammy, care apare alături de sora ei, Amy (35 de ani), nu a trecut neobservată.

 „Vă puteți imagina cât de bine se simte și probabil de aceea atitudinea ei este mai bună. Știu că mai are un drum lung de parcurs, dar ceea ce a pierdut deja trebuie să fie o ușurare uriașă pentru corpul ei. Sunt mândră de ea și sper să continue pe acest drum mai sănătos”. „Oamenii continuă să spună că nu observă că a pierdut o cantitate masivă de greutate. Uită-te la ea! Are jumătate din mărimea pe care o avea și e evident!”, au fost comentariile unor urmăritori, relatează tabloidul britanic DailyMail.

Între timp, alții au observat că Tammy stă pe propriile picioare, după ani de utilizare a unui scaun cu rotile: „Serios, bine pentru ea! N-am mai văzut-o fără acel scaun”, „Aceasta este prima dată când o văd pe Tammy în picioare și arată ca ea este atât de sănătoasă încât poate să stea singură. Bine pentru ea!!!”.

Pe lângă faptul că a slăbit semnificativ în ultimul an, americanca a avut parte de fericire și în viața personală. În noiembrie, Tammy - care a dezvăluit anterior că este pansexuală - s-a căsătorit cu partenerul ei, Caleb Willingham, înconjurată doar de familie și de cei dragi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net