Transformarea uluitoare a unui femei de 75 de ani. De la medicamente cu pumnul, la un corp de culturist

La 71 de ani, o femeie din Canada a decis să îşi schimbe regimul de viaţă şi a renunţat la stilul de viaţă sedentar pentru a îşi îmbunătăţii sănătatea. Acum, la 75 de ani, Joan Macdonald este o senzaţie pe Internet, are un corp de culturist şi oferă sfaturi altora.

Aşa arăta Jane acum 5 ani şi aşa arată acum foto: Instagram
Aşa arăta Jane acum 5 ani şi aşa arată acum foto: Instagram

În urmă cu patru ani, Joan Macdonald avea probleme cu rinichii şi tensiunea. Ea lua medicamente pentru colesterol şi acid gastric, iar medicul ei se gândea că trebuie să îi crească medicaţia. Fiica ei a fost cea care a pus dur problema: „O să ajungi la un azil ca mama ta. Şi cineva va trebui să aibă grijă de tine. Vrei asta?”. Atunci Jane a decis să facă o schimbare şi s-a mutat cu fiica sa, Michelle şi soţul acesteia, amândoi antrenori de fitness, în Mexic.

A început să bea shake-uri cu proteine, să meargă la sală şi să ridice greutăţi. A urmat programul făcut de fiica ei, iar acum poate să ridice 11 kilograme peste cap.

„A fost incredibil de multă muncă, au fost zile când m-a apucat să plânsul. Dar nu am renunţat. Motto-ul meu a fost ‘Nu mă deranjează dacă progresul meu e încet. O să fac lucrurile în ritmul meu şi acum schimbările vor dura toată viaţa’. Chiar e pe bune. Cred că e în natura umană să ne face griji dacă suntem pe drumul cel bun sau nu. Dar, pe parcus ce au trecut lunile, mi-am dat seama că fac bine ceea ce fac. Încrederea mea în sine creştea”, a povestit Joan, pe site-ul său personal.

Ce face zi de zi pentru un corp de culturist

Joan are acum 1.5 milioane de urmăritori pe Instagram şi, la aproape cinci ani de la începutul călătoriei sale, spune că este o altă persoană. Are o dietă echilibrată, face mult sport şi îşi face prieteni prin intermediul poveştii sale.

“Acum ştiu cum să mănânc mese echilibrate. Ştiu cum să mă mişc cu încredere la sală. Îmi place la nebuie să creez conexiuni cu alţi oameni care au ales să ducă o viaţă sănătoasă”, a spus Joan.

La 75 de ani, Joan împărtăşeşte cu urmăritorii ei sfaturi şi programul ei zilnic, care o ajută să se menţină în formă. Ea a explicat, pe Instagram, că face zilnic exerciţii cardio dimineaţa, că ridică greutăţi la sală şi că îşi planifică mesele cu atenţie.

"Mă uit în oglindă şi nu îmi este ruşine"

De ce a ales să facă schimbarea după o viaţă dusă cu ajutorul medicamentelor? Jane a povestit, într-un interviu, că ajunsese într-un punct dificil al vieţii sale.

“Eram ocupată cu familia, uneori uiţi de tine. Aş vrea să fi ştiut atunci ce ştiu acum. Aş fi fost sănătoasă de mai de mult. Acum, corpul meu se simte aşa cum îmi doream”, a declarat Jane.

În plus, acum e mult mai veselă, mai sociabilă, mai puţin nervoasă. “Încă învăţ să mă iubesc pe sine, să accept că m-am schimbat atât de mult. Acum pot să mă uit în oglindă fără să îmi fie ruşine”, a mai spus femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net