Tu știai? De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Lidl

Unde este, de fapt, ambalată carnea de pui vândută la Lidl? Magazinul se distinge prin ofertele avantajoase la aceste alimente, indiferent de tipul de bucată de pasăre pe care o cauți.

Carnea de pui de la Lidl are un preț avantajos / foto: lidl.ro
Carnea de pui de la Lidl are un preț avantajos / foto: lidl.ro

Clienții apreciază în mod deosebit raportul calitate-preț, fiind mulțumiți de prospetimea constantă a produselor.

Cele mai populare produse din congelator sunt cele din carne de pasăre, disponibile la costuri extrem de competitive. O singură caserolă satisface nevoile gătitului preparatelor tradiționale și nu numai.

 Dar de unde provin aceste produse?

În plus, carnea este întotdeauna proaspătă, iar în apropierea datei de expirare, cumpărătorii români beneficiază de reduceri considerabile. Retailerul afirmă că are cel puțin 100 de parteneri, majoritatea fiind din România, ceea ce indică faptul că Lidl colaborează cu furnizori locali de carne de pui. Reprezentanții magazinului au confirmat anterior că au încheiat contracte cu producători români.

În prezent, aproximativ 70-80% din produsele de acest tip provin de la ferme care cresc păsări și animale. Supermarketul oferă o gamă variată de produse, inclusiv pipote, inimi de pui, ficat, pulpe inferioare, până la pui întregi pentru grătar, toate păstrate în lăzile frigorifice.

De asemenea, clienții care vizitează Lidl pot achiziționa aripi de pui, mușchiuleți din piept, pulpe superioare întregi și dezosate, pulpe de pui întregi, piept de pui dezosat și fără piele, precum și spate și gâturi de pui.

Ce spune Lidl despre carnea de pui BIO

Un aspect notabil este și anunțul făcut de Lidl cu privire la carnea de pui BIO. Conform reprezentanților magazinului, aceste păsări sunt crescute în aer liber, având o densitate de până la 21 kg greutate vie per metru pătrat în adăpost.

Fiecare pasăre beneficiază de cel puțin 4 metri pătrați de spațiu în aer liber, hrana constând exclusiv din furaje organice, iar administrarea tratamentelor preventive cu antibiotice este complet exclusă.

Puii de carne BIO provin din rase cu creștere lentă, dezvoltându-se într-un ritm natural, iar condițiile de creștere includ padocuri încăpătoare cu acces continuu la adăposturi și aer liber, conform informațiilor oferite pe site-ul Lidl.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net