Lidl, super reducere la un produs adorat de toți românii. Alimentul se vinde de sâmbătă, 13 ianuarie 2024

Unul dintre cele mai populare produse iubite de toți românii se va găsi pe rafturile magazinelor Lidl la un preț uimitor de mic! Alimentul căutat de toată lumea se vinde de sâmbătă, 13 ianuarie 2024, e de la marca Pilos, iar reducerea este uriașă.

Lidl, super reducere la un produs adorat de toți românii / Foto: Arhiva Click!
Lidl, super reducere la un produs adorat de toți românii / Foto: Arhiva Click!

Celebrul lanț de magazine Lidl bagă la raft de sâmbătă, 13 ianuarie 2024, unul dintre cele mai iubite produse de către români. Este de la marca Pilos și are un preț super avantajos. De asemenea, alimentul poate fi folosit la numeroase preparate culinare tradiționale, fiind folosit pentru prăjituri, clătite și găluște umplute, dar poate fi consumat și alături de mămăligă și cârnați.

Super reducere la un produs adorat de toți românii

Produsul care se vinde de sâmbătă, 13 ianuarie 2024, la Lidl, la un super preț este brânza de vaci. Aceasta se găsește la găletușă, cu o greutate de un kilogram. Pentru cei curioși, brânză de vaci marca Pilos va putea fi achiziționată începând de sâmbătă numai cu suma de 11.99 lei. Prețul pentru acest aliment a fost, anterior, de 19.99 lei.

De asemenea, sunt reduceri și la alte produse, precum biscuiții digestivi de la Sondey, care pot fi cumpărați cu 4.19 lei (prețul a fost de 6.99 lei), piept de curcan dezosat la 3.49 lei (4.99 lei), cât și balsam de rufe de la Cocolino la doar 13.99 de lei, se arată pe pagina oficială a celebrului lanț de magazine Lidl.   

Pilos este unul dintre cele mai populare branduri care se găsesc pe rafturile magazinului Lidl, produsele fiind cumpărate de foarte mulți români  pentru calitatea superioară, dar și pentru prețurile foarte avantajoase. Majoritatea sunt fabricate în România de Lacto Food, compania care a preluat și producţia de iaurturi BioEF.

Smântâna de 150 de grame cu un conținut de 20% grăsime, fabricată în Sole-Mizo din Budapesta, Ungaria, precum și alte lactate - kefirul de 1 litru și 1,5% grăsime de Sredzka Spoldzielnia Mleczarska Jana din Polonia, sau laptele bătut la cutie de 1 litru de 1,5% grăsime din Moravia Lacto, Cehia -  sunt produse în afara granițelor țării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net