Magazinul din România care oferă bani în plus clienților săi, în schimbul reciclării

De la 1 ianuarie 2024, un magazin din România îți oferă bani în plus pentru fiecare ambalaj pe care îl aduci înapoi. Astfel, pentru a îi încuraja pe români să aibă grijă de natură, clienții care vor recicla vor primi anumite sume de bani, pe care le vor putea folosi la cumpărături pe parcursul unei perioade.

Magazinul din România care oferă bani în plus clienților săi, în schimbul reciclării / Foto: Pexels
Magazinul din România care oferă bani în plus clienților săi, în schimbul reciclării / Foto: Pexels

Pentru a-i încuraja pe oameni să aibă grijă de natură, un mare supermarket promite clienților săi bani în plus pentru fiecare ambalaj pe care îl aduc înapoi. Așadar, în schimbul reciclării, românii vor primi anumite sume de bani, cu care vor putea face cumpărături pe parcursul unei perioade.

Este vorba despre Auchan, care a inițiat o campanie prin care oamenii sunt plătiți cu un voucher pentru fiecare ambalaj reciclat. Nu este vorba doar despre sticlele de plastic. Clienții care vor recicla vor primi vouchere în valoare 50 de bani, în perioada 1-7 ianuarie. Din ziua în care vei primi aceste vouchere, ele vor fi valabile 7 zile și vei putea achiziționa cu ele bunuri din magazinele Auchan și MyAuchan, excepție făcând cele din stațiile de benzinării Petrom. Voucherele se oferă în limita a 50 de ambalaje reciclate pe zi și maxim 100 pe săptămână.

„Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care ...”

„Reciclează cu Auchan și Qilive! Între 1 și 7 ianuarie, pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pentru achiziția unei selecții de produse semnalizate la raft marca Qilive.

Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate zi/card și maxim 100/săptămână (…) Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora.

Voucherele emise în perioada 1-7 ianuarie 2024 sunt valabile 7 zile din momentul emiterii lor exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro”, transmit reprezentanții Auchan pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
parasutism MapN jpg
dan bittman
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
depresie, burnout jpg
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net