Lidl, super reduceri pentru români în prag de sărbători. Produsul care se va vinde la super-preț în perioada 11-17 decembrie

Lidl le face o surpriză românilor, și în prag de sărbători vine cu noi prețuri, reduceri și promoții pentru produsele de la raft. Și cum puțin a rămas până de sărbători, poți cumpăra ceea ce ai nevoie mai devreme și cu bani mai puțini, evitând astfel aglomerația din zilele următoare. 

Lidl vine cu noi oferte pentru români
Lidl vine cu noi oferte pentru români

Magazinele Lildl vin în atenția cumpărătorilor cu noi promoții care se vor aplica începând de luni, 11 decembrie 2023, până pe data de 17 decembrie 2023, astfel că un produs adorat de toți românii, mai ales în perioada sărbătorilor, are o mare reducere și stoc limitat. 

Zahărul se numără printre reducerile Lidl 

Acest ingrediente folosit în prepararea bunătăților de Crăciun este mereu la mare căutare, însă românii au devenit mai limitați cu produsele pe care le cumpără, din cauza prețurilor prea mari.

Acum, gospodinele au posibilitatea să achiziționeze zahărul la un preț mult mai mic și ar trebui să se grăbească la cumpărături, căci stocul de zahăr din magazinele Lidl va fi limitat. 

Este vorba despre zahărul „Furnicuța”, într-un pachet de 1 kilogram, produsul se va vinde în intervalul 11-17 decembrie 2023, la un preț de 4,59 lei. 

Ce alte reduceri vor fi la Lidl săptămâna viitoare 

Pe lângă zahărul redus amintit mai sus, Lidl vine în atenția românilor preocupați de cumpărăturile de iarnă cu noi reduceri pentru aripi de pui sau file de somon norvegian - 150 de grame costă 6, 99 lei, iar aripile de pui „Cocorico” sunt și ele disponibile la raft, cu doar 1, 39 lei / 100 de grame. 

O altă reducere o au și caserolele de mici de 500 de grame, de mici din carne de porc, mangaliță și vită, care au fost reduși de la suma de 18, 99 lei, la 15, 99 lei. 

Printre atât de multă carne trebuie să echilibrăm balanță și să facem loc și mâncărurilor din legume. În catalogul săptămânal Lidl arată că un borcan de 300 de grame de tocană de legume costă în perioada 11-17 decembrie 2, 89 lei, în loc de 3, 49 lei.

image
image
image
image
image
image
Caligula, cel mai nebun împărat din istorie jpeg
Frauda la casele de pariuri 1 jpg
afacere florarescu facebook jpg
ninsoare jpeg
man at supermarket jpg
tanara din indonezia jpg
iaurt grecesc
cutremur ialomita slobozia 2 noiembrie 2023 18867841 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net