Unul dintre cele mai populare produse din România este la super reducere în weekend. Scăderi substanțiale de prețuri la Lidl

Unul dintre cele mai populare produse din țara noastră se întoarce pe rafturile magazinelor Lidl la un preț uimitor de mic! Românii vor putea cumpăra acest produs sâmbătă, 18 noiembrie, la un preț mult mai mic decât în mod normal! De asemenea, o mulțime de alte produse au prețurile reduse cu până la 40%!

Lidl anunță reduceri uriașe
Lidl anunță reduceri uriașe

Este, fără doar și poate, unul dintre cele mai populare produse din țara noastră, iar o mulțime de rețete au la bază acest ingredient! Ei bine, acum, el se întoarce pe rafturile magazinelor Lidl la un preț uimitor de mic!

Este vorba despre pulpele inferioare de pui, care vor fi mult mai ieftine decât de obicei! De sâmbăta aceasta, pe 18 noiembrie, la Lidl începe Super Weekend, iar multe produse vor avea prețul redus cu până la 40%!

Ei bine, atunci când vine vorba despre pulpele inferioare de pui, prețul unei caerole de 600 de grame este, în mod obișnuit, de 10,39 de lei! Acum, odată cu ofertele de Super Weekend, veți fi nevoiți să scoateți din buzunar o sumă mult mai mică, numai 7,99 de lei!

Dacă facem calculele, vom vedea că, practic, pulpele inferioare de pui vor avea aplicate o reducere semnificativă, de 23%! Iar prețul redus este valabil numai în acest weekend, așa că nu ezitați să profitați de reducerile Lidl!

Reduceri uriașe la Lidl în acest weekend

Un alt produs popular printre români, care are o reducere uriașă în acest weekend, este băutura pe bază de migdale de la Velmondo! Aceasta va costa cu 40% mai puțin, mai precis, o sticlă de 1 litru va fi doar 4,49 de lei, în loc de 7,59 de lei, cum este în mod normal!

De asemenea, dacă vreți să gătiți o mâncare de ciuperci, aveți noroc! Cei de la Lidl aplică o reducere 33% la ciupercile Champignon brune! Astfel, o caserolă de 500 de grame nu va mai costa 7,49 de lei, ci numai 4,99 de lei!

Ofertele din acest weekend de la Lidl sunt de neratat, așa că mulți români sunt așteptați în magazine, încă de la primele ore ale dimineții!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net