Filmul în top pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură timp de 91 de minute. E genial, iar milioane de persoane l-au văzut deja

Doar pentru că deja am trecut de Halloween, nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm de un thriller plin de suspans, care ne va tăia respirația încă de la primele scene! „The Call” durează doar 91 de minute și se află în topul celor mai populare pelicule de pe Netflix!

Chiar dacă ne aflăm în noiembrie și deja ar trebui să intrăm în „spiritul Crăciunului”, nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm de o seară de film alături de o peliculă plină de suspans. Tocmai, la cât de repede apune Soarele în aceată perioadă, un thriller tensionat merge perfect, dacă ne dorim o seară memorabilă! Iar cei de la Netflix ne propun o peliculă pe care milioane de oameni deja o consideră printre favoritele lor: „The Call”!

Până și lansarea acestui film pare să fi fost una înconjurată de probleme, iar faptul că a fost la un pas de a nu fi lansat contribuie și mai mult la atmosfera plină de suspans și mister a acestei pelicule. Lansat în 2020, în mijlocul pandemiei, „The Call” a reușit să își găsească o „casă” pe platforma Netflix, unde a devenit printre cele mai populare horror-thrillere din ultimii ani!

Filmul în top pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură

Este printre cele mai populare filme de pe Netflix
Este printre cele mai populare filme de pe Netflix

„The Call” spune povestea a două femei care ajung să comunice întâmplător, prin intermediul unui telefon mobil foarte vechi. Cele două își împărtășesc toate secretele și problemele una celeilalte, însă vor observa o problemă! Ele trăiesc în epoci cu totul diferite! Iar informațiile pe care și le oferă una celeilalte devin din ce în ce mai importante și terifiante, iar viața lor se schimbă complet, într-un timp scurt!

Filmul a fost lăudat de critici pentru originalitatea sa, iar milioane de utilizatori Netflix au fost capitvați de povestea celor două personaje principale din „The Call”. Iar cum filmul nu este deloc unul foarte lung, având doar 91 de minute, nu există riscul să vă plictisiți!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net