Fetița care a fost crescută de câini. Abandonată de părinți, copila mergea în patru labe, lătra și mânca numai carne crudă

Ultima actualizare:

Deși acum are 40 de ani și a reușit să se integreze în societate, Oxana Malaya, născută în Ucraina, a fost în copilărie abandonată de părinți și crescută de câini. Încă de la vârsta de 3 ani, a ajuns să își petreacă timpul cu patrupezii din spatele casei, mâncând, dormind și umblând împreună, până când fetița a început să adopte comportamentul animalelor.

Povestea Oxanei Malaya, fata crescută de câini / Foto: Colaj captură video
Povestea Oxanei Malaya, fata crescută de câini / Foto: Colaj captură video

Oxana Malaya, din Novaya Blagoveshchensk, Ucraina, născută în anul 1983, din părinți alcolici, și-a petrecut primii ani din viață alături de singurele animale care i-au oferit protecție: câinii. Încă de la vârsta de 3 ani, era ținută în curtea casei, în frig și mizerie, astfel că patrupezii i-au devenit familie.

Fetița a ajuns să mănânce din aceeași hrană ca a câinilor, mergea în patru labe și nu știa să vorbească, așadar, modul ei de a comunica era lătratul. Mai mult decât atât, ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, deoarece părinții nu o doreau deloc prin preajmă, ea era nevoită să doarmă afară, în cușca lor și chiar se alimenta cu carne crudă. După cinci ani în care a trăit o poveste demnă de filmele de dramă, vecinii au observat treptat situația în care se afla și au sesizat autoritățile.

Polițiștii au fost întâmpinați de o scenă pe care n-o mai întâlniseră până atunci. Pe lângă că era mirați, le era și teamă, patrupezii nu îi lăsau să se apropie de Oxana Malaya. De altfel, și aceasta lătra agitată. Ajunsă în grija autorităților, starea ei era extrem de gravă, nu mai știa să meargă sau să stea în poziție bipedă. Totodată, medicii se temeau că nu va mai putea învăța niciodată să vorbească.

„Când mă simt singură, mă trezesc că merg în patru labe”

Dar iată că nu s-a întâmplat așa. Fata a reușit să comunice, nu foarte bine, având în vedere că anii alături de patrupezi și-au pus semnificativ amprenta asupra ei. Are un vocabular limitat, iar tonul ei este plat, fără intonație sau ritm.

În prezent, Oxana Malaya are 40 de ani și își duce traiul de zi cu zi tot acolo unde s-a născut, având grijă de animale. „Când mă simt singură, mă trezesc că merg în patru labe. Atât de singură ma simt. Pentru că nu am pe nimeni, îmi petrec timpul cu câinii, ies la plimbare și fac tot ce vreau. Nimeni nu observă că merg în patru labe”, a declarat Oxana cu ceva timp în urmă, potrivit TheSun.

Ea și-a mai exprimat dorința de a-și cunoaște mama biologică, însă nu a fost găsită. Și- cunoscut, în schimb, tatăl. În ciuda faptului că și bărbatul și femeia au abuzat-o când ea era doar un copil, Oxana l-a îmbrățișat.

Nu este singurul copil care a crescut cu animalele 

Oxana Malaya are, în prezent, grijă de animale / Foto: Captură video
Oxana Malaya are, în prezent, grijă de animale / Foto: Captură video

Oxana Malaya nu este, din păcate, singurul caz de copil care a fost nevoită să trăiască în astfel de situații. Într-unul dintre cele mai cunoscute cazuri de copii descoperiți trăind în sălbăticie, două fete tinere au fost găsite în jungla indiană în anii 1920. Au fost salvate dintr-o vizuină de lupi la vârsta fragedă de trei și opt ani.

Un alt caz cunoscut este cel al lui Dina Sanichar, băiatul care a inspirat personajul Mowgli din filmul „Cartea Junglei”. El a fost descoperit de un grup de vânători printre periculoasele animale, într-o peșteră din Bulandshahr, Uttar Pradesh, India, în februarie 1867, la vârsta de aproximativ șase ani. A fost crescut de lupi și, din păcate, nu s-a putut adapta niciodată societății umane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net