Ce s-a întâmplat cu cei doi câini ai lui Nicolae Ceaușescu? Care a fost soarta lor după Revoluția din 1989

În ziua de astăzi, dacă vorbim despre Corbu și Șarona, o bună parte dintre noi nu vom avea nici cea mai vagă idee despre ce este vorba. Însă, pentru românii care au prins vremurile de dinainte de Revoluție, aceste două nume vor fi extrem de ușor de recunoscut. Corbu și Șarona erau câinii lui Nicolae Ceaușescu, iar înainte de 1989, cei doi erau tratați regește. Însă, doar foarte puțini români știu ce s-a întâmplat cu ei după căderea regimului comunist.

Cei doi câini au murit după Revoluție
Cei doi câini au murit după Revoluție

Mai mult ca sigur că dacă am pomeni, în ziua de astăzi, numele Corbu și Șarona, cei mai mulți dintre noi nu am avea nici cea mai mică idee despre ce este vorba. Însă, dacă ne numărăm printre românii care au trăit în vremurile de dinainte de Revoluție, aceste nume sunt foarte ușor de recunoscut! Corbu și Șarona, cei doi câini ai lui Nicolae Ceaușescu, erau tratați regește, înainte de 1989. Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la shtiu.ro, cei doi nu au avut deloc un final fericit.

Pentru cei dintre noi care nu sunt familiarizați cu povestea câinilor fostului dictator, trebuie să spunem că aceștia au fost primiți de către Nicolae Ceaușescu în urma unei vizite în Regatul Unit. Acolo, liderul comunist a primit doi câini și doi păuni, de la Regina Elisabeta. Corbu și Șarona, cum vor fi numiți, erau din rasa labrador, iar odată ajunși în România, au devenit bine cunoscuți, de-a lungul țării.

Ce s-a întâmplat cu cei doi câini ai lui Nicolae Ceaușescu

Ei bine, din păcate, se pare că cei doi câini nu au avut deloc parte de un final fericit. După Revoluție, ei nu au mai fost îngrijiți, ajungând, practic, ai nimănui. Se pare că cei doi au murit de foame, iar cei care încercau să îi hrănească nu au reușit să îi convingă să mai mănânce, după moartea lui Nicolae Ceaușescu.

„Au murit de foame. Nu mâncau decât din mâna lui Nicolae Ceaușescu. Nu am reușit sub nicio formă să-i facem să mai pună mâna pe mâncare”, spunea un fost ofițer de securitate de la Palatul Snagov, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
MIRCEA BRAVO jpg
lac cutremur1 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
mama copil de mana jpg
image png
image png
Millie Bobby Brown jpg
bani euro pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net