Spune „adio” vopselei de păr. 2 ingrediente banale te scapă de părul alb în mod natural

În cele din urmă, indiferent cât de mult sport facem, sau cât de sănătoasă este dieta noastră zilnică, vom ajunge în momentul în care ne vom confrunta cu părul alb. Iar dacă doriți să vă păstrați culoarea originală a părului vostru, dar nu vă surâde ideea de a apela la diversele vopsele din comerț, există un truc natural la care putem apela!

Uleiul de cocos ne poate ajuta să ne păstrăm culoarea părului / foto: IStock
Uleiul de cocos ne poate ajuta să ne păstrăm culoarea părului / foto: IStock

Cu siguranță știm cu toții că, în cele din urmă, indiferent cât de atenți suntem la dieta noastră, sau cât de des mergem la sala de sport, vom ajunge și în momentul în care ne vom confrunta cu părul alb!

Ei bine, dacă doriți să vă păstrați culoarea originală a părului vostru, dar nu vă surâde ideea de a apela la diversele vopsele din comerț, există un truc natural la care putem apela! Iar tot ce ne trebuie sunt câteva ingrediente banale!

Mai precis, tot ce ne trebuie este un amestec format din două produse care se pot găsi pe rafturile oricărui magazin din țară! Este vorba despre suc de lămâie și ulei de cocos! Iar acest truc ingenios este foarte ușor de pus în practică! Tot ce trebuie să faceți este să amestecați bine 3 lingurițe de suc de lămâie cu 50 de grame de ulei de cocos! Apoi, substanța pe care ați obținut-o trebuie aplicată direct pe zonele unde vă confruntați cu părul alb!

Trucul ingenios care ne scapă de părul alb

Pentru ca acest truc să fie și mai eficient, suntem sfătuiți să masăm scalpul vreme de 5 minute, iar apoi să lăsați substanța să acționeze vreme de 45 de minute, ori, maxim o oră. După aceea, trebuie să vă spălați bine pe cap!

Acest truc poate fi folosit de două ori pe săptămână, iar pe lângă păstrarea culorii părului, acest amestec vă poate scăpa și de mătreață, iar părul vostru ar trebui să rămână strălucitor și mătăsos!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Pasca FOTO Shutterstock jpg
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net