Secretul frumuseții pe care ar trebui să-l cunoască orice doamnă. Cum să prepari crema care te scapă de riduri cu trei ingrediente naturale

În comerț există nenumărate creme antirid care ne promit rezultate spectaculoase, însă vom vedea imediat că acestea costă destul de mult și nu este deloc foarte clar cum se diferențiază una de cealaltă! Ei bine, din fericire, există o soluție ingenioasă, din doar trei ingrediente naturale, pe care o putem folosi împotriva ridurilor!

Trei ingrediente banale pot fi utile împotriva ridurilor / foto: IStock
Trei ingrediente banale pot fi utile împotriva ridurilor / foto: IStock

După cum am observat, cu siguranță, atunci când am mers la cumpărături, pe rafturile magazinelor există nenumărate creme antirid. Desigur, fiecare dintre ele ne promit rezultate spectaculoase și rapide, însă vom vedea imediat că acestea costă destul de mult și nu este deloc foarte clar cum se diferențiază una de cealaltă! Ei bine, din fericire, există o soluție ingenioasă, din doar trei ingrediente naturale, pe care o putem folosi împotriva ridurilor!

Mai precis, tot ce ne trebuie pentru a ne face acasă o cremă antirid eficientă și naturală sunt aceste trei ingrediente ieftine și banale! Ei bine, dacă aveți la dispoziție o linguriță de miere, albușul unui ou, cât și o linguriță de suc de lămâie, vom putea să începem să pregătim această cremă naturală!

Cele trei ingrediente naturale care ne pot scăpa de riduri

Ei bine, odată ce avem lângă noi aceste trei ingrediente banale, primul lucru pe care trebuie să îl facem este să amestecăm foarte bine mierea și albușul de ou, până când vom avea un amestec omogen! Apoi, putem să adăugăm și sucul de lămâie și să continuăm să amestecăm pentru aproximativ 5 minute!

După ce avem această soluție, o putem folosi ca pe orice altă cremă cumpărată din comerț! Mai precis, o aplicăm pe riduri și o lăsăm să își facă efectul vreme de aproximativ 8 minute. Apoi, putem spăla excesul de cremă cu apă, iar dacă continuăm să folosim această soluție ingenioasă, ar trebui să începem să observăm efectele destul de repede!

Astfel, cu ajutorul a doar 3 ingrediente ieftine și banale, ne putem face acasă o cremă antirid eficientă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net