Produsele Lidl pe care trebuie să le cumperi ca să câștigi premii de sărbători. Surpriză uriașă pentru clienți

Lidl a pregătit noi surprize pentru români! Toți cei care cumpără anumite produse au șansa să câștige premii surprinzătoare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Oferta este valabilă până pe data de 31 decembrie, iar o mulțime de români cumpără aceste produse, în speranța că se vor număra printre norocoșii câștigători!

Produsele Deluxe de la Lidl pot aduce surprize speciale
Produsele Deluxe de la Lidl pot aduce surprize speciale

Mai preci, este vorba despre categoria de produse Deluxe, care poate aduce o surpriză sub bradul românilor, în această perioadă de sărbători! Campania celor de la Lidl a încceput deja de ceva timp, tocmai de pe data de 13 noiembrie!

Din fericire, dacă nu ați apucat să ajungeți la un magazin Lidl, nu trebuie să vă îngrijorați! Oferta rămâne valabilă până de Revelion, pe 31 decembrie!

Mai precis, tot ce trebuie să faceți în această perioadă este să achizționați produse în valoare de minim 100 de lei, iar, pe lângă acestea, cel puțin un produs din gama Deluxe. Apoi, trebuie să înscrieți codul unic de pe bonul fiscal prin SMS, ori pe site, iar Moșul vă poate face o vizită surpriză!

În catalogul Lidl, putem vedea că printre produsele din gama Deluxe se numără salam de Sibiu feliat, la 8,99 lei, ori mortadella cu trufe de vară și fistic, la același preț! Sau, poate că doriți un salam nobil cu carne de vânat, la doar 19,99 de lei! Iar cum orice produs merge cu un pahar special, Lidl ne mai propune o sticlă de gin irlandez, la doar 54,99 de lei!

Unde sunt făcute produsele Deluxe

Clienții fideli Lidl poate că deja știu faptul că această gamă de produse nu este una care se găsește tot timpul pe rafturile magazinelor. Aceste produse speciale pot fi achiziționate doar de sărbători, mai ales de Crăciun, sau de Paște.

Un detaliu interesant în privința produselor Deluxe este că niciunul dintre ele nu este fabricat în țara noastră! Ele sunt făcute pe teritoriul Uniunii Europene, în țări cum ar fi Polonia, Spania, au Germania. Datorită calității lor superioare se datorează prețul ceva mai piperat al acestor produse, cât și faptul că nu sunt comercializate tot timpul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net