Suma uriașă de bani primită de un angajat KFC la locul de muncă! De ce i s-a oferit o primă generoasă

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne dorim ca eforturile noastre să fie apreciate, mai ales atunci când vine vorba despre prime, sau de salariul pe care îl avem. Ei bine, un bărbat din Statele Unite, angajat la un restaurant KFC, a primit o surpriză la care nici nu s-ar fi gândit vreodată!

Bărbatul a primit 10.000 de dolari / foto: spm
Bărbatul a primit 10.000 de dolari / foto: spm

Khoory Booz, unul dintre angajații model ai faimosului lanț de restaurante de tip fast-food KFC a primit o răsplată uriașă, pentru diligența de care a dat dovadă la locul de muncă! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, cu ceva timp în urmă, bărbatul a primit un cec în valoare de nu mai puțin de 10.000 de dolari, din partea angajatorului său!

Potrivit supraveghetoarei restaurantului la care lucra americanul, Christina Brady, se pare că bărbatul nu a ratat nici măcar o singură zi de muncă, iar deși lucra la KFC de o perioadă lungă de timp, încă era unul dintre cei mai activi și sociabili angajați ai restaurantului. Mai precis, se pare că Khoory Booz lucra acolo încă din anul 1992, iar șefa lui a spus că se bucură pentru banii primiți de către angajatul model.

A primit 10.000 de dolari de la KFC

Lucrează la KFC din 1992 / foto: spm
Lucrează la KFC din 1992 / foto: spm

Iar pentru Khoory Booz, banii au venit fix la momentul potrivit! Potrivit declarațiilor sale de la acea vreme, el își dorea să își repare mașina și să pornească într-o vacanță alături de copii săi, așa că banii au fost o adevărată binecuvântare pentru el.

De asemenea, angajatul a mai spus că simte că are o familie acasă, dar una și la locul de muncă, alături de colegii săi. Șefii săi au spus cu mândrie că nici măcar nu este nevoie să îi ceară să facă ceva anume, deoarece Khoory Booz dă mereu dovadă de inițiativă și nu se dă în lături de la muncă. Angajatul a mărturisit că secretul lui nu este munca grea, ci munca inteligentă. Astfel, evită să se simtă extenuat la locul de muncă, cum pățesc atât de mulți alți angajați.

image
image
image
image
image
image
copac jpg
camera hotel png
sala de clasa jpeg
image png
man 4134645 1280 jpg
 Carmen Brumă (46 de ani) este profesoară atunci când vine vorba de fitness și alimentație sănătoasă
Imparatul Traian FOTO Shutterstock jpg
uraniu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net