Serialul nou de pe Netflix care rupe toate topurile. A oprit lumea în loc, iar finalul e genial

Ultima actualizare:

Netflix a dat lovitura din nou cu un serial thriller. Producția de pe platforma de streaming a devenit imediat apreciată de milioane de oameni, care au și lăsat nenumărate recenzii pozitive! Este vorba despre serialul „A Nearly Normal Family” (O familie aproape normală).

Serialul nou de pe Netflix care rupe toate topurile din lume. Foto: colaj/captură youtube
Serialul nou de pe Netflix care rupe toate topurile din lume. Foto: colaj/captură youtube

Serialul thriller s-a lansat luna trecută, iar într-un timp foarte scurt a devenit unul dintre cele mai populare producții de pe Netflix! Producătorii seriei au reușit să creeze o atmosferă plină de suspans încă din primele scene, iar unii oameni chiar și-au anulat alte planuri pentru a rămâne în fața televizorului pentru a trece prin cele 6 episoade ale serialului cât mai repede posibil.

„A Nearly Normal Family” este un serial suedez, inspirat dintr-o carte extrem de populară, care are același nume. Cele 6 episoade urmăresc situația tensionată a familiei Sandell, care a fost aruncată în mijlocul unei investigații de crimă. Deși, cel puțin din exterior, păreau a fi familia perfectă, totul se schimbă atunci când Stella Sandel, o tânără de doar 19 ani, este acuzată că și-a ucis iubitul. Stella este arestată de către autorități, iar membrii familiei Sandell vor fi puși în fața unor alegeri extrem de dificile.

Este unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix

Deși a debutat recent, pe data de 24 noiembrie, „A Nearly Normal Family” a devenit rapid una dintre cele mai populare producții de pe Netflix. Mai mult decât atât, serialul este deja în Top 10 în Statele Unite, iar multă lume chiar se întreabă dacă nu cumva povestea este inspirată dintr-un caz real.

Ei bine, deși detaliile acestui serial sunt atât de realiste, producția Netflix este inspirată doar din romanul lui M. T. Edvardsson cu același nume. Iar nu, nici cartea acestuia nu are la bază un incident real.

Un utilizator de pe site-ul de recenzii Rotten Tomatoes a scris: „am văzut toate cele 6 episoade în doar 2 zile!”. Un alt internaut, de data aceasta de pe platforma Twitter (actual X), chiar a spus că serialul merită nota „20/10”, conform The sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net