Ultimile imagini cu Bogdan Socol în viață. Comentatorul intrase într-un lac înghețat

Bogdan Socol a făcut un șoc termic și a murit, în timp ce înota în ape foarte reci. Fostul comentator sportiv îdevenise pasionat de această activitate extremă care avea să-i aducă, din păcate, sfârșitul.

FotoJet (7) jpg

„Comentatorul sportiv Bogdan Socol, 42 de ani, a murit subit în timpul unui antrenament. Șoc hipotermic, înțeleg, combinat cu imposibilitatea de a ieși de sub podul de gheață format ca urmare a gerului de afară. 

Pasiunea pentru înot în ape foarte reci i-a fost fatală. Se retrăsese definitiv din media în urmă cu câteva zile. Sunt fără cuvinte. Schimbasem multe impresii în timpul Cupei Mondiale.  Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Dorin Chioțea, jurnalist de sport, pe Facebook.

Cu doar câteva zile înainte să moară, Bogdan Socol a postat cele mai recente imagini cu el în viață. Fostul comentator a publicat un clip în care intră într-un lac îngețat. Imaginile au fost puse atât pe Facebook, cât și pe youtube.

Bogdan Socol avea o pasiune pentru înot în ape foarte reci

Pe lângă acest clip, Bogdan Socol a postat recent și un mesaj în care fostul comentator sportiv critica persoanele care ajung „să aibă chiar funcții de conducere în unele instituții din presa sportivă”, fără să știe să utilizeze corect „cuvintele doar și decât.”

„Viata nu se măsoară prin numărul respiratiilor, ci prin momentele care ti-au tăiat respirația, a spus scriitoarea americana Maya Angelou. Pornind de la acest citat minunat, îmi permit acum, când nu mai fac parte din "branșă", sa ma întreb cum au ajuns niste persoane, dintre care unele nu știu când se folosesc corect cuvintele doar și decât, sa aibă chiar funcții de conducere în unele instituții din presa sportiva.

Sau ce lasa în urma lor mulți din cei care acum activează "cu succes" și încearcă sa se facă tot mai vizibili în domeniu.

Stiu, mulți chemați, puțini aleși, dar senzația mea, și nu numai, este ca alegerea asta a fost făcută neinspirat, ca să nu spun mai mult. Pentru ca și cei care aleg nu au ajuns pe meritele lor în acea pozitie, ci din varii motive, dar nu profesionale.

Iar atunci când vor privi în urma, acești "aleși" nu vor găsi poate niciun moment care sa fi tăiat respirația celor care i-au citit, i-au ascultat sau i-au văzut. Si atunci, poți spune ca ei au trăit măcar o clipa cu adevărat în presa sportivă?!, scria Bogdan Socol, pe Facebook, cu doar două zile înainte de dedes.

„Viata nu se măsoară prin numărul respiratiilor, ci prin momentele care ti-au tăiat respirația”

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit vineri, 10 februarie. Fostul angajat de la Digi Sport avea doar 42 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net