Un bărbat s-a urcat pe Turnul Eiffel și a sărit cu parașuta de pe el! Cum a reacționat poliția

Un bărbat a escaladat Turnul Eiffel, joi, după care a sărit cu paraşuta de pe monument. Individul a pătruns în sit la ora 5 dimineața şi a fost detectat rapid de serviciul de securitate al Societăţii de Exploatare a Turnului Eiffel (SETE).

Bărbatul a sărit cu parașuta de pe Turnul Eiffel (foto: news.ro/captură video)
Bărbatul a sărit cu parașuta de pe Turnul Eiffel (foto: news.ro/captură video)

Bărbatul a fost arestat

În pofida incercării Brigăzii de Intervenţie de a-l intercepta în structura înaltă de 330 de metri, bărbatul a reușit să sară cu paraşuta de pe un punct fix înalt (base jump), relatează news.ro. A aterizat în apropierea monumentului, pe Stadionul Émile Anthoine, şi a fost arestat imediat, fiind condus la un comisariat.

Amatorul de senzații tari a fost acuzat de punerea în pericol a vieţii celorlalţi, potrivit unor surse din cadrul poliţiei. Deschiderea monumentului a fost uşor întârziată, în urma acestui incident.

SETE a depus și o plângere împotriva lui în urma incidentului. La începutul acestei săptămâni, doi străini au fost găsiți dormind în interiorul turnului, după o noapte de petreceri grele.

„Acest tip de acțiune iresponsabilă pune în pericol oamenii care lucrează la turn sau sub turn”, se arată în declarația SETE, potrivit France24.

Pericolul reprezentat de incident a fost probabil minimizat de ora la care a avut loc saltul, aproximativ 5 dimineața.

Într-o zi obișnuită, Turnul Eiffel se deschide publicului la ora 9 dimineața. și atrage în mod regulat mii de vizitatori. Potrivit site-ului oficial, peste 7 milioane de oameni vizitează Turnul Eiffel pe an, dintre care 75% sunt turiști străini.

Ultima dată când cineva a îndrăznit să sară cu parașuta de pe Turnul Eiffel a fost în 2006, când Johan Vervoort, un parașutist belgian, a făcut o cascadorie similară în efortul de a promova un spectacol de comedie.

De asemenea, nu este primul incident de la Turnul Eiffel, din această vară. Chiar săptămâna trecută, doi turiști americani au fost surprinși dormind în Turnul Eiffel, după orele de închidere ale monumentului turistic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net