Un columbian care este logodit cu o păpușă anunță că partenera sa este „însărcinată”. Cuplul mai are deja 2 copii!

Ultima actualizare:

Utilizatorul TikTok „@montbk959”, din Columbia, care își documentează des controversata lui „relație” cu logodnica sa, păpușa Natalia, a făcut marele anunț – partenera sa este însărcinată cu cel de-al treilea copil, care se va numi Sammy. Cei doi au deja „un fiu și o fiică”.

Bărbatul din Columbia are deja cu logodnica sa «un fiu și o fiică» (foto: captură video)
Bărbatul din Columbia are deja cu logodnica sa «un fiu și o fiică» (foto: captură video)

După ce a fost singur pentru o lungă perioadă de timp, bărbatul din Columbia, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a declarat cu ceva timp în urmă că în sfârșit și-a întâlnit partenera de viață – Natalia! Ei bine, chiar dacă totul pare o poveste de dragoste normală, nu este. Și asta deoarece Natalia este o păpușă! Dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să vrea să se însoare cu ea, cei doi având deja și doi copii - „un fiu și o fiică”.

El a dezvăluit planurile pentru o nuntă de vis pe platforma TikTok, unde își documentează des controversata lor „relație”. Dar se pare că nunta mai poate aștepta, iar Natalia rămâne la statutul de logodnică, ea fiind acum însărcinată cu cel de-al treilea copil, căruia bărbatul i-a ales deja și numele - Sammy. Într-un videoclip recent, care a strâns 120.000 de vizualizări și 2.194 de like-uri, el a filmat-o pe Natalia și pe el însuși purtând tricouri asortate cu „Tatăl lui Sammy” și „Mama lui Sammy” scrise pe ele.

Iar, într-un alt videoclip distribuit celor 70.000 de urmăritori ai săi, fericitul cuplu a organizat un baby shower, petrecerea în cinstea mămicii însărcinate și a bebelușului ce urmează să se nască. Mesajele au început să apară imediat, mulți utilizatori felicitându-i, alții glumind dacă nașterea va fi naturală sau prin cezariană.

Dar bărbatul este obișnuit cu astfel de remarci, anterior răspunzând la comentariile răutăcioase: „Dacă nu ar fi păpușile, aș fi mai singur decât mulți dintre voi. Cel puțin eu am ceva. Cu Natalia mă pot uita la televizor și să vorbesc cu ea despre orice. Nu știți cât de mult o iubesc, doar am rezistat un an de zile alături de ea”, a spus el într-unul din videoclipurile sale, relatează tabloidul britanic DailyMail.

El a mai susținut că o ia pe logodnica sa la magazinul local cu el pentru a face cumpărăturile, iar cei doi călătoresc des împreună. Dar Natalia nu este singura cu care bărbatul se mândrește. El publică des și multe videoclipuri cu „fiica și fiul” său. Nu se știe sexul noului lor copil, numele sugerează că cei doi „vor avea” din nou o „fetiță”, dar să fie oare „băiețel”?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net