Cum îl umilește Shakira pe Gerard Piqué! Și-a pus o vrăjitoare pe balcon, îndreptată spre vila fostei soacre

Ultima actualizare:

Shakira (45 de ani) și-a exprimat foarte clar sentimentele, la șase luni după despărțirea de fostul fotbalist Gerard Piqué (35 de ani).

Shakira își continuă răzbunarea pe fostul soț (foto: Instagram)
Shakira își continuă răzbunarea pe fostul soț (foto: Instagram)

Citește și: Shakira, cântec cu mesaj dur la adresa lui Pique 

La câteva zile după ce cântăreața a doborât recorduri cu piesa „Out of Your League” – despre care se crede că este scrisă pentru tatăl copiilor ei, care a înșelat-o pe artistă cu studenta Clara Chia Marti (23 de ani), un ziar spaniol a relatat că ea a pus o păpușă vrăjitoare pe balconul casei sale din Barcelona, îndreptată direct spre vila fostei sale soacre, Montserrat Bernabeu.

Și în piesa „Out of Your League” ce a doborât recorduri YouTube – al cărei videoclipul a fost vizionat de peste 63 de milioane de ori în 24 de ore – cântăreața, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a ales să includă în versuri câteva cuvinte despre mama lui Pique: „M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și datorii la Fisc. ” 

Shakira a plasat o vrăjitoare din plastic, în balconul casei sale (foto: Profimedia)
Shakira a plasat o vrăjitoare din plastic, în balconul casei sale (foto: Profimedia)

Iată și: Gerard Pique e istorie pentru Shakira! Artista s-ar iubi cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea 

Artista a recurs la un gest neobișnuit

Relație dintre Shakira și Montserrat Bernabéu a devenit șupredă, după ce aceasta din urmă a acceptat cu ușurință noua poveste de dragoste a fiului ei. La începutul acestei săptămâni, a fost dezvăluit faptul că iubita lui Gerard, Clara Chia Mart, a fost fotografiată în casa familiei fostului cuplu, cu mult înainte de despărțirea lor oficială. Aceste vești ar fi stârnit și mai tare supărarea artistei. 

Shakira ar fi recurs și la un gest mai puțin obișnuit pentru a-i reproșa lui Montserrat Bernabeu apropierea de noua iubită a fotbalistului: de trei luni a pus în balcon o vrăjitoare în mărime naturală, ce privește casa în care trăiește fosta soacră.

Locuitorii din zonă au relatat că au auzit-o pe Shakira „punând melodia ce tocmai a lansat-o la volum maxim” acasă. Twitter a fost inundat apoi de comentarii despre cântec și vrăjitoarea cu aspect înfricoșător, care a fost plasată pe balconul ei, mulți considerând-o pe artistă o „regină meschină”. Iar noile ei versuri au provocat unele reacții – o mulțime de fani au acuzat-o de misoginism, în timp ce unii sunt de părere că spune și face doar ceea ce zic și fac și toți artiștii de sex masculin în cântecele lor.

Mulți au blamat-o, alții au apărat-o

„Noul cântec de la Shakira e plin de misoginie internalizată, pentru că ea a avut parte de o despărțire amară. Lasă-l să plece, femeie” , „Serios, Shakira? Ești foarte misogină!", "Shakira își denigrează fostul și pe noua lui iubită, spunând: «ai schimbat un Rolex pentru un Casio». Noi suntem oameni, nu obiecte. Nu este nimic care să scuze comportamentul răutăcios față de o altă femeie. Trebuie să știi când o relație s-a încheiat”, au fost unele dintre comentariile negative, venite chiar de la fanii artistei.

Vezi și: Aici își va crește Shakira copiii! Iată cum arată și cât valorează casa din Miami 

Cu toate acestea, alții au apărat-o: „Ceea ce se întâmplă cu Shakira arată doar că există încă un nivel de misoginism ridicat, al celor care preferă ca o femeie să-și desfășoare despărțirea în tăcere și fără a deranja pe nimeni”, „Creația artistică umană a fost întotdeauna hrănită de propriile experiențe (în special cele rele)!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net