Shakira, despre relația cu Pique: „S-a transformat în ceva vulgar și ieftin”

Ultima actualizare:

Povestea frumoasă dintre Shakira și jucătorul de fotbal Gerard Pique s-a transformat într-un coșmar. De câteva luni, presa spaniolă scoate la suprafață tot felul de informații întunecate din viețile celor două vedete. Pentru prima oară, Shakira s-a hotărât să rupă tăcerea și să vorbească concret despre acest episod complicat din viața ei. Totodată, cântăreața din Columbia a dezvăluit și sacrificiile pe care le-a făcut în relație.

În cadrul unui interviu, artista a explicat că paparazzii stau în fața casei ei de când a apărut vestea despărțirii de Pique. Shakira a explicat că ea face tot posibilul pentru a le „ascunde” situația celor doi băieți, Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani. 

„Încerc să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. (...) Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute care îi afectează”, a spus Shakira, conform Okmagazine.

Vezi și: Noua iubită a lui Pique, atac la adresa Shakirei. Fanii sunt revoltați: „Cât tupeu are!”

Ce spune Shakira despre despărțirea de Pique

Artista încearcă astăzi să se împace cu despărțirea de Pique. Cei doi au fost împreună mai bine de un deceniu, iar vedeta spune că „detaliile” poveștii lor „sunt cumva prea private pentru a fi împărtășite”.

„Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu. M-am retras și am încercat să procesez totul", a explicat Shakira.

„A fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei, care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Uneori, simt că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real", a spus vedeta în vârstă de 45 de ani.

„Reală este, de asemenea, dezamăgirea care mă încearcă când văd cum ceva atât de sacru și de special, cum credeam că este relația pe care o am cu tatăl copiilor mei, s-a transformat în ceva vulgar și ieftin”, a adăugat artista.

Află totul despre: Despărțirea dintre Shakira și Pique. Cele mai controversate informații care au ieșit la suprafață

Sacrificiile pe care le-a făcut Shakira pentru Pique. „Mi-am pus profesia pe planul” doi ”

„Pot să spun doar că am pus tot ce aveam în această relație și am făcut totul pentru familia mea”, a precizat Shakira, care a dezvăluit că s-a mutat la Barcelona pentru Pique.

„Ca fotbalist, a vrut să joace și să câștige titluri și a trebuit să-l susțin. Adică unul dintre noi doi a trebuit să facă un sacrificiu.(...) Fie înceta contractul cu Barcelona și se muta cu mine în SUA, unde este cariera mea, fie trebuia să fac eu asta.

Și așa, unul dintre noi a trebuit să facă acest sacrificiu. Și am făcut-o eu. Mi-am pus profesia pe planul doi și am venit în Spania să-l susțin ca să poată juca fotbal și câștiga titluri. A fost un sacrificiu din iubire. Astfel, copiii mei au reușit să aibă o mamă prezentă și am obținut această legătură uimitoare cu ei, care este de neîntrerupt”, a transmis Shakira.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net