Despărțirea dintre Shakira și Pique. Cele mai controversate informații care au ieșit la suprafață

Shakira și Pique păreau de nedespărțit, însă iată că, după 12 ani de relație, artista a decis să pună punct poveștii de iubire, după ce ar fi fost înșelată de bărbatul pe care îl iubea. La începutul lunii iunie, Shakira a anunțat oficial despărțirea și a solicitat discreție în această perioadă dificilă pentru ea și cei doi copii. 

Nimeni nu și-ar fi imaginat despărțirea dintre Shakira și Pique
Nimeni nu și-ar fi imaginat despărțirea dintre Shakira și Pique

Shakira și Pique au anunțat că se despart după 12 ani de relație

Shakira și Pique s-au îndrăgostit în anul 2010, după filmarea clipului „Waka Waka", devenit imn al Campionatului Mondial de Fotbal. Împreună au doi copii, însă niciodată nu au ajuns în fața altarului, iar Shakira nu și-a imaginat ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă.

La începutul lunii iunie 2022, cei doi îndrăgostiți au decis să pornească pe drumuri separate, după ce solista ar fi fost înșelată cu o domnișoară misterioasă. 

Acordul controversat pe care l-ar fi avut cei doi

Jurnalistul Jose Antonio Aviles susține că motivul despărțirii nu a fost indifelitatea lui Pique și a adus în discuție o înțelegere bizară pe care îndrăgostiții ar fi făcut-o în urmă cu aproximativ trei ani.

Conform acestuia, Shakira și Pique au decis atunci să aibă o relație deschisă și ca fiecare dintre ei să întrețină relații sexuale cu persoane din exterior. Așadar, jurnalistul nu înțelege de ce Shakira a fost atât de supărată și a decis să pună capăt relației atunci când aflat că o domnișoară,mai tânără cu 25 de ani decât ea, și-a făcut loc în dormitorul lui Pique! 

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Pique de Shakira la o petrecere organizată de Nicu Gheară

„Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul «tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau», dar în public o să rămânem un cuplu", a afirmat Jose Antonio Aviles.  

Cine este presupusa amantă a fotbalistului

Presupusa amantă a lui Pique ar fi o domnișoară de doar 20 de ani, cu inițialele C.C, care lucrează într-un bar din metropola catalană.

Shakira ar fi aflat despre existența tinerei și relația pe care aceasta o are cu Pique, după ce a angajat o echipă de detectivi. Mai mult decât atât, artista ar deține mai multe fotografii în care fotbalistul apare în ipostaze intime cu noua sa cucerire. 

Vezi și: Cine este noua Shakira a lui Pique! Are doar 20 de ani

Shakira și Pique au ales să nu se căsătorească

Deși au fost împreună timp de 12 ani, Shakira și Pique nu au devenit soț și soție și în acte? Motivul? Artista s-a temut întotdeauna de instituția căsătoriei și de ce reprezintă aceasta. I se părea un termen mult prea serios și limitiativ.

Shakira era de părere că, dacă va deveni soția lui Pique, fotbalistul nu îi va acorda la fel de multă atenție și va începe să o trateze cu mai puțin respect. 

„Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă drept iubita lui. Este precum acel fruct interzis, prefer să îl mențin atent și să creadă că totul este posibil în funcție de comportamentul său”, declara artista, în cadrul unui podcast.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net