Momente jenante pentru Shakira! Noua iubită a lui Pique a făcut ceva ce vedeta nu reușise în 12 ani de relație

Presa din Spania a făcut un anunță bombă. „Clara Chia a reușit ceea ce Shakira nu a reușit în 12 ani de relație cu Pique!", au titrat cei de la Marca. În vârstă de 45 de ani, cântăreața din Columbia a anunțat la începutul lunii iunie despărțirea de Gerard Pique după 12 ani de relație.

Momente jenante pentru Shakira
Momente jenante pentru Shakira

Motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea fotbalistului lui FC Barcelona. De altfel, nu a trecut mult timp și fundașul echipei catalane s-a afișat cu Clara Chia Marti, o tânără de doar 23 de ani.

După apariția mai multor imagini cu fundașul Barcelonei și noua sa iubită, presa spaniolă a scris că Clara Chia a reușit ceea ce Shakira nu izbutise pe tot parcursul relației cu Pique.

Vezi și: Noua iubită a lui Pique, atac la adresa Shakirei. Fanii sunt revoltați: „Cât tupeu are!”

Ei bine, se pare că tânara le-ar fi intrat direct la inimă prietenilor fotbalistului și s-ar fi integrat perfect în anturajul acestuia. Vestea nu-i pică bine Shakirei, mai ales după ce s-a aflat recent că artista nu era deloc agreată de apropiații lui Pique.

Află totul despre: Despărțirea dintre Shakira și Pique. Cele mai controversate informații care au ieșit la suprafață

„Shakira nu era plăcută de familia și prietenii lui Gerard Pique.” Ce a scris presa spaniolă despre noua iubită a lui Pique?

Momente jenante pentru Shakira
Momente jenante pentru Shakira

"Shakira nu era plăcută de familia și prietenii lui Gerard Pique. Noua parteneră s-a integrat mai bine în cercul fotbalistului, lucru pe care Shakira nu l-a reușit niciodată.

Clara Chia este mult mai calmă, iar acest lucru a jucat un rol esențial în crearea unei bune atmosfere între ea și prietenii lui Pique. Shakira nu i-a plăcut niciodată pe prietenii lui Pique și din cauza caracterului său a fost poreclită 'patroana'. Shakira nu s-a înțeles nici nu prietenii de o viață ai lui Pique, nici cu soțiile celorlalți fotbaliști", scriu cei de la Marca, conform Digisport.

Incredibil!: Ce avere colosală trebuie să împartă Shakira și Pique? Au proprietăți în toate colțurile lumii

Shakira era poreclită „La Patrona” de prietenii lui Pique

Recent, s-a aflat faptul că prietenii fotbalistului nu prea o aveau la inimă pe partenera acestuia. De altfel, apropiații fundașului echipei FC Barcelona i-au găsit și o poreclă inedită cântăreței din Columbia.

Aceștia o numeau „La Patrona” pe faimoasa vedetă. „Patroana” sau „șefa” nu a fost niciodată apropiată de prietenii lui Pique. Caracterul Shakirei nu a fost pe placul acestora, conform sursei citate.

Nu rata nici: Shakira, înșelată de fotbalistul Pique! Cum a reacționat după ce l-a prins

Pique și Shakira s-au despărțit după o relație de 12 ani, în urma căreia au rezultat doi băieți, Milan și Sasha. Motivul despărțirii a surprins pe toată lumea, deoarece fotbalistul a înșelat-o pe frumoasa cântăreață cu o tânără de doar 23 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andreea esca 6 png
fiii lui adrian nastase jpg
cub anda calin png
Armata Roşie Fototeca Online a Comunismului Românesc
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp