Shakira, anunț devastator! Câți ani de închisoare poate primi vedeta

Ultima actualizare:

Parchetul din Barcelona a anunţat vineri, 29 iulie, câți ani de închisoare ar putea primi Shakira. Cântăreața din Columbia este acuzată de fraudă fiscală. Vedeta s-ar fi sustras de la plata unei sume de 14,5 milioane de euro către fiscul spaniol între anii 2012 şi 2014.

Shakira, anunț devastator! Câți ani de închisoare poate primi vedeta
Shakira, anunț devastator! Câți ani de închisoare poate primi vedeta

Veștile proaste continuă să curgă în viața celebrei cântărețe. După despărțirea de Pique, Shakira se confruntă și cu acuzații grave din partea justiței spaniole. Momentan, vedeta a refuzat orice acord cu procurorii şi se declară dispusă să fie judecată într-un proces.

Nu rata nici: Shakira, înșelată de fotbalistul Pique! Cum a reacționat după ce l-a prins

Parchetul din Barcelona a precizat că va solicita şi o amendă de aproape 24 de milioane de euro pentru cântăreaţa pop, informează AFP, potrivit Digi2 24.

Dacă suma uriașă de bani nu ar trebui să fie o problemă chiar atât de mare, ținând cont de averea pe care o are Shakira, riscul de a ajunge mulți ani după gratii reprezintă o lovitură cu adevarat catastrofală.

Câți ani de închisoare riscă Shakira, după ce a fost acuzată de fraudă fiscală?

Procurorii spanioli cer o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru Shakira în dosarul de fraudă fiscală. Vedeta nu vrea să-și recunoască vinovația și să găsească un acord cu justiția spaniolă.

Hai să afli și: Lovitură dură pentru Shakira! Va fi trimisă în judecată, în Spania

Totuși, posibilitatea de încheiere a unei înțelegeri rămâne valababilă până la începutul audierilor la Tribunalul din Barcelona, deoarece trimiterea oficială în judecată a cântăreței nu a fost încă pronunţată.

Shakira poate ajunge 8 ani la închisoare! De ce este acuzată vedeta?

Artista este acuzată că pentru interpreta pieselor „Hips Don't Lie", „Waka Waka", „Loca", „Don't Bother" şi „La Tortura" nu şi-a declarat veniturile la Administraţia fiscală spaniolă în anii 2012, 2013 şi 2014.

Citește și: Cine este noua Shakira a lui Pique? Amanta e cu 25 de ani mai tânără

Parchetul „se încăpăţânează să ceară banii pe care i-am obţinut în timpul turneelor mele internaţionale şi în timpul emisiunii 'The Voice' din Statele Unite, o perioadă în care eu nu eram încă rezidentă în Spania", a precizat vedeta pop, miercuri, într-un comunicat publicat de avocaţii ei.

De altfel, Shakira susține a plătit deja suma de 17,2 milioane de euro fiscului spaniol, iar de mai mulți ani nu mai are „nicio datorie faţă de Trezoreria Publică”. Totodată, celebra cântăreață s-a declarat „încrezătoare că instanţa îi va da dreptate", conform unui comunicat de presă transmis de consilierii artistei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net