Shakira l-a dat uitării pe Pique? Cine este bărbatul care i-a readus zâmbetul

Via╚Ťa merge mai departe! Shakira se pare c─â l-a dat uit─ârii pe Pique ╚Öi a decis s─â lase suferin╚Ťa ├«n urm─â. Artista a fost surprins─â la o sesiune de surfing, alt─âturi de un b─ârbat misterios, iar imaginile f─âcute de c─âtre paparazzi pare s─â fie toat─â numai un z├ómbet.

image
Shakira l-a dat uit─ârii pe Pique? Surs─â foto: Profimedia

La ├«nceputul lunii iunie, ├«ntregul mapamond a fost luat prin surprindere de vestea c─â Shakira ╚Öi Pique au decis s─â pun─â cap─ât rela╚Ťiei lor, dup─â o rela╚Ťie de 12 ani din cauza infidelit─â╚Ťii fotbalistului Barcelonei.

Dup─â desp─âr╚Ťire Pique a fost fotografiat ├«n compania unei domni╚Öoare blonde, la o petrecere din Stockholm, iar Shakira a fost pozat─â, la volanul ma╚Öinii personale, pe str─âzile din Barcelona, vizibil ├«ng├óndurat─â.┬á

Ar putea s─â te intereseze ╚Öi: Cum arat─â Shakira dup─â desp─âr╚Ťirea de Pique?┬á

Iată că timpul pare să vindece rănile, iar artista încearcă să-și ocupe timpul așa cum știe mai bine pentru a da uitării povestea de iubire care a lăsat-o cu un gust amar. Zilele trecute, vedeta columbiană a mers la surfing alături de un bărbat misterios și de unul dintre fii ei, Milan. 

De remarcat a fost faptul c─â Shakira a renun╚Ťat la atitudinea sobr─â ╚Öi la triste╚Ťe. ├Än imaginile suprinse de paparazzi catalani, Shakira z├ómbe╚Öte larg ╚Öi pare s─â se distreze de minune al─âturi de cel care a ├«nso╚Ťit-o la plaj─â. La 45 de ani, artista are o form─â fizic─â de invidiat, iar orele pe care le petrece ├«n sala de sport ╚Öi dans├ónd sunt vizibile. Are un trup tras ca prin inel, iar trecerea timpului a fost c├ót se poate de bl├ónd─â cu ea.┬á

Aici pute╚Ťi vedea imaginile cu Shakira la surf┬á

Shakira ╚Öi Pique nu au fost c─âs─âtori╚Ťi, de╚Öi au avut o rela╚Ťie de 12 ani 

Shakira ╚Öi Pique au decis s─â se separe dup─â 12 ani de rela╚Ťie. De╚Öi au fost mai bine de un deceniu ├«mpreun─â, cei doi nu s-au c─âs─âtorit niciodat─â. Motivul? Artista se temea de institu╚Ťia c─âs─âtoriei ╚Öi de implica╚Ťiile pe care le avea aceasta. Mai exact, se g├óndea cu team─â c─â Pique o va privi strict ca pe o so╚Ťie ╚Öi va uita s─â depun─â efort ╚Öi s─â o trateze cu aten╚Ťia cuvenit─â.

Vezi ╚Öi: Desp─âr╚Ťirea dintre Shakira ╚Öi Pique. Cele mai controversate detalii care au ie╚Öit la suprafa╚Ť─â

În presa catalană au apărut zvonuri privind infidelitatea fotbalistului și se vehiculează că Shakira ar fi angajat o echipă de detectivi particulari care să demonstreze că starul Barcelonei nu era tocmai ușă de biserică. 

Cei doi sunt p─ârin╚Ťii a doi p─ârin╚Ťi. Milan, ├«n v├órst─â de 9 ani ╚Öi Sasha, un b─âie╚Ťel de doar ╚Öapte ani╚Öori. R─âm├óne de v─âzut cum vor stabili s─â-╚Öi ├«mpart─â responsabilit─â╚Ťile, ├«ns─â este cert c─â ├«n momentul de fa╚Ť─â, Shakira nu este prea dornic─â s─â stea de vorb─â cu b─ârbatul care i-a fost al─âturi timp de 12 ani.┬á

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
Alexandru Arsinel batran
image png
GettyImages 1338148296 jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png