Aici își va crește Shakira copiii! Iată cum arată și cât valorează casa din Miami

Shakira (45 de ani) și fostul ei partener de viață, Gerard Piqué (35 de ani), au ajuns la un acord în privința celor doi copii ai lor, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani). Aceștia se vor muta alături de mama lor, în casa ei din Florida.

Shakira se mută cu cei doi copii în SUA (Foto: Instagram)
Shakira se mută cu cei doi copii în SUA (Foto: Instagram)

Sasha si Milan au stat până acum în Barcelona

Citește și: Shakira, trimisă în judecată pentru o fraudă de 13 milioane de euro! Riscă 8 ani de închisoare

Cântăreața columbiană și fostul fundaș al Barcelonei și-au spus adio vara trecută, după o relație de 11 ani, motivul fiind infidelitățile repetate ale sportivului. Iată că acum au revenit la sentimente mai bune. Acordul privind custodia copiilor a fost semnat la o săptămână după ce Gerard Piqué şi-a anunţat retragerea iminentă din fotbalul profesionist şi despărţirea de clubul FC Barcelona. 

Vezi și: Shakira, despre relația cu Pique: „S-a transformat în ceva vulgar și ieftin”

Casa din Miami valorează 20 de milioane de dolari (Foto: Profimedia)
Casa din Miami valorează 20 de milioane de dolari (Foto: Profimedia)

Astfel, după ce și-au petrecut toată viața Spania, Milan și Sasha se vor muta în casa de 20 de milioane de dolari a Shakirei, în Miami, acolo unde se află aproape toată familia cântăreței. Vila are șase dormitoare, opt băi și o piscină în curte. 

Iată și: Reacția Shakirei după ce Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită

Am semnat un acord de custodie. Singurul nostru obiectiv este să oferim copiilor noștri cea mai mare siguranță și protecție. Sperăm că își pot continua viața într-un mediu sigur și calm.”, au declarat cei doi, pentru TMZ.

Chiar dacă nu au fost niciodată căsătoriți, Shakira și Piqué au strâns o avere impresionantă. Suma care va trebui împărțită se ridică la aproximativ 700 de milioane de euro, potrivit presei catalane. Conform Forbes, doar Shakira are 280 de milioane de euro, strânși pe cont propriu. Acum, cei doi trebuie să-și împartă și proprietățile din în Barcelona, Barranquilla, Miami, Capri, New York, Punta del Este şi Bahamas.

Te-ar putea interesa și: Shakira l-a dat uitării pe Pique? Cine este bărbatul care i-a readus zâmbetul

Piqué și-a refăcut deja viața

De asemenea, Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un recurs pe 26 mai. Procurorii spanioli susţin că vedeta pop nu a achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014.   

Află mai multe despre: Cum râdeau prietenii lui Pique de Shakira? Vedeta a primit o poreclă „ciudată”

Între timp, Gerard Piqué și-a refăcut viața alături de o tânără studentă, pe nume Clara Chia Marti (23 de ani). Cei doi nu se mai ascund și apar deoseori în public și se zvonește că sportivul vrea să își întemeieze o familie cu ea.

image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg
image png
Beyoncé a făcut furori pe scenă PROFIMEDIA jpg
banner gina pistol png
image png
Ce relație avea Rinda Hartner cu sora ei, Rona