Anunț bombă la Barcelona! Pique se retrage din fotbal, la câteva luni după despărțirea de Shakira

Ultima actualizare:

Gerard Pique s-a retras din fotbal! Nu știm cât e de vină fosta lui parteneră, Shakira, dar decizia luată de fotbalistul lui FC Barcelona a șocat pe toată lumea. Anunțul a fost făcut joi, 4 noiembrie, iar mesajul lui Pique este unul emoționant.

Gerard Pique s-a retras din fotbal!
Gerard Pique s-a retras din fotbal!

Pique va evolua sâmbătă pentru ultima oară în tricoul Barcelonei. Fundașul catalanilor era penultimul fotbalist rămas din marea echipă care a dominat fotbalul european ani la rândul. Ultimul este colegul și prietenul lui Pique, Sergio Busquets, conform Adevărul.

La doar câteva luni după despărțirea surprinzătoare de Shakira, Pique se retrage din fotbal la vârsta de 35 de ani. Anunțul a venit pe contul personal de Twitter al fotbalistului. 

Culers (n.r. - fanii Barcelonei), am un singur lucru să vă spun. Am decis că este timpul să închid un ciclu. Am spus întotdeauna că după FC Barcelona nu va mai fi o altă echipă și așa va fi. În această sâmbătă va fi ultimul meu meci pe Camp Nou”, a transmis Pique, printr-o postare pe Twitter, însoțită de un filmuleț emoționant.

Pique se retrage din fotbal la câteva luni după despărțirea de Shakira

Fostul iubit al Shakirei nu a dezvăluit motivul retragerii, dar multă lume speculează că decizia sa are legătură cu faptul că fundașul devenise mai mult rezervă la Barcelona. Totodată, acesta a fost fluierat de câteva ori de suporterii echipei.

Meciul cu Almeria, programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00, va fi ultimul din cariera lui Pique, conform sursei citate.

Pique a jucat 14 ani la Barcelona

Gerard Pique își închide subit cariera. Fundașul a însemnat enorm pentru Barcelona și pentru fotbalul spaniol. De-a lungul celor 14 ani petrecuți la Barcelona, Pique a jucat în 396 de meciuri și a marcat 29 de goluri. Acesta a obțnut numeroase trofee alături de clubul catalan, dar și de naționala Spaniei:

  • 3 Ligi ale Campionilor
  • 8 titluri în La Liga
  • 7 Cupe ale Regelui Spaniei
  • 6 Supercupe ale Spaniei
  • 3 Supercupe ale Europei
  • 3 Campioate Mondiale ale cluburilor
  • Campionatul Mondial din 2010 cu Spania
  • Campionatul European din 2008 cu Spania

Pique și-a refăcut complet viața în 2022

Pe lângă faptul că își închide mult prea devreme cariera, Pique a început un nou drum în viața persoanală. Pentru mulți, despărțirea dintre jucătorul lui Barcelona și cântăreața din Columbia a reprezentat cea mai mare ruptură din showbiz în 2022.

„Divorțul” dintre Shakira și Pique a fost anunțat oficial în vară. Celebra artistă a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, în care anunța despărțirea de fotbalistul Barcelonei, după ce presa din Spania a susținut că acesta ar fi înșelat-o. 

După 10 ani de relație, doi copii și o avere uriașă, celebrul cuplu „a pus ghetele în cui” - ca să folosim o expresie care se potrivește mult mai bine cu anunțul șocant pe care l-a făcut joi, 3 noiembrie, fostul iubit al Shakirei. Pique se retrage din fotbal la vârsta de 35 de ani!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net