Shakira și Gerard Pique, vacanță romantică înaintea bătăliei pentru custodie!

Ultima actualizare:

Shakira și Gerard Pique au decis s-o ia pe drumuri separate, dar se pare că au de gând să mai facă o mică excapadă în Bahamas, alături de copiii lor, precum o adevărată familie. Motivul din spatele acestei decizii ar fi faptulâ că nu vor ca cei doi fii ai lor să sufere de pe urma separării părinților. 

Shakira și Gerard Pique, vacanță romantică înaintea bătăliei pentru custodie!
Shakira și Gerard Pique, vacanță romantică înaintea bătăliei pentru custodie!

Shakira și fostul ei partener, Gerard Pique, ar urma să plece într-o vacanță exotică în Bahamas, împreună cu băieții lor, Milan, 9 ani ani și Sasha, 7 ani. Celebra solistă de origine columbiană și fotbalistul spaniol vor conveni asupra custodiei comune a celor doi copii în cadrul unei întâlniri cu avocații lor, ce va avea loc în Statele Unite ale Americii. Până la acel moment, aceștia nu vor ca situația actuală să îi afecteze și mai mult pe copii, așa vor să meargă într-o frumoasă călătorie, unde vor petrece câteva momente de neuitat, precum o adevărată familie. 

Citește și: Cine este noua Shakira a lui Pique? Amanta e cu 25 de ani mai tânără

Având în vedere că relația tensionată dintre Shakira și Pique, mulți se întreabă cum vor interacționa aceștia, cât timp se vor afla pe insulă, alături de fii lor. 

«Este o nebunie. Pleacă în vacanță în Bahamas, vor să se comporte precum o familie fericită, apoi se vor întoarce în SUA, în sala de judecată, pentru custodia copiilor.», a declarat o sursă din anturajul celor doi, potrivit TheNews.com.

Shakira și Gerard Pique i-au delegat pe avocații lor să se ocupe de custodia celor doi copii. Cuplul și-a anunțat separarea la începutul acestui an, după 12 ani împreună. 

Nu rata nici: Shakira, înșelată de fotbalistul Pique! Cum a reacționat după ce l-a prins

Shakira l-a prins pe Pique cu o tânără de 21 de ani

Shakira (45 de ani) și Gerad Pique (35 de ani) au format unul dintre cuplurile de aur ale showbiz-ului din străinătate și părea că se înțeleg de minune. Artista columbiană a suferit enorm, când a aflat că Pique avea o aventură cu o studentă în vârstă de 21 de ani. Solista l-ar fi prins asupra faptului pe partenerul ei în timp ce se afla în tandrețuri cu o domnișoară mult mai tânără. 

Shakira a fost profund rănită de gestul fundașului de la FC Barcelona și l-a dat afară din casă, trimițându-l să doarmă singur în apartamentul său. Potrivit prietenilor lui Pique, fotbalistul ar trece printr-o «criză sentimentală», iar problemele din relația cu mama copiilor săi, ar fi apărut de ceva vreme. 

Hai să afli și: Lovitură dură pentru Shakira! Va fi trimisă în judecată, în Spania

Ulterior au apărut informații conform cărora Shakirei i s-ar fi făcut rău din cauza întregului scandal iscat de adulterul lui Pique și multă lume a fost îngrijorată când, în fața casei cântăreței latino, a apărut o ambulanță, iar artista, vizibil afectată, tristă și cu lacrimi în ochi s-a îndreptat către spital. Artista a făcut o declarație oficială, la scurt de la acest incident, în care artista a explicat că tatăl ei avut nevoie de asistență medicală de urgență și că ea este bine. 

Între Shakira și Pique a fost dragoste la prima vedere

Shakira și Pique s-au îndrăgostit în 2011, în timpul filmărilor pentru videoclipul «Waka Waka», imnul campionatului de fotbal Fifa din acel an. Gerard Pique a apărut în videoclip, iar între cei doi a existat o chimie instantă. 

Interesant de citit: Shakira ajunge la altar după 11 ani de relație cu Pique? Cine a dat-o de gol

Shakira și Pique s-au afișat oficial pentru prima dată ca un cuplu în 2012, iar după un an,  cântăreața a dat naștere primului copil, un băiețel pe  nume Milan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net