Reacția Shakirei după ce Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită

Gerard Pique, 35 de ani, a depășit momentul despărțirii de Shakira, mama copiilor lui.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
Shakira și Pique și-au spus „adio!”, în 2022

Clara Chia Marti, 23 de ani, ar fi numele noii iubite, conform presei din Spania, iar Pique ar fi prezentat-o pe aceasta părinților săi. 

Shakira stă „ușă-n ușă” cu părinții lui Pique 

Shakira trăiește într-o casă despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o piscină”, a precizat o sursă pentru publicația spaniolă La Razon.

Astfel, Shakira a luat o decizie „constructivă”. Vrea să construiască un zid între cele două proprietăți, din Catalunia, pentru a evita întâlnirile accidentale cu cei doi.

Citește și: Shakira, anunț devastator! Câți ani de închisoare poate primi vedeta

Decizia pare să fi fost alimentată și de faptul că Pique le-a prezentat-o pe Clara celor doi copii, Sasha, 7 ani, și Milan, 9 ani.

Conform publicației Marca, Shakira a luat decizia de a părăsi Spania. Se pare că artista are în plan să își facă bagajele și să plece în Miami, unde are o proprietate impresionantă, a cărei valoare ar fi estimată la 16 milioane de dolari.

Vrea să se mute în SUA

În trecut, Shakira ar fi încercat să scoată la vânzare proprietatea din Statele Unite ale Americii, însă nu a primit oferte satisfăcătoare.

Astfel, în contextul actual, casa din Miami ar putea fi refugiul perfect pentru artistă, care, la un moment dat, ar fi închiriat proprietatea pentru suma lunară de 45.000 de dolari pe lună!

Respectiva casă ar fi fost ridicată la începutul anilor 50, iar Shakira a cumpărat-o în 2001 pentru suma de 3 milioane de dolari.

Despre noua iubită a lui Pique, Clara Chia Marti, presa iberică a scris că ar lucra la compania Kosmos, deținută de fostul fotbalist și că ar studia Comunicare și Relații Publice.

Citește și: Shakira și Gerard Pique, vacanță romantică înaintea bătăliei pentru custodie!

S-a spus că Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o studentă, fiind posibil ca informația să fi fost veridică și , astfel, relația cu Clara s-ar putea să fie motivul despărțirii dintre foștii parteneri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
Sistem de rachete BUK FOTO Shutterstock jpg
Masini cu rusi care fug de inrolare asteaptă să intre în Georgia FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg